• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AT THE DOCKS IN COPENHAGENCOPENHAGEN. Kuten mainitsinkin sivulauseessa Kööpenhaminassa satoi hyvällä prosentilla, ihan kuin on Suomessakin tullut taivaan täydeltä. Siksi mun tän kesän paras hankinta, ainakin eniten käytetyin, on ollut tää sadetakki! Nimimerkillä, viimeksi tänään kastunut tää päällä haha. Halusin kerrankin lähteä pois omalta mukavuusalueelta ja hommata punaisen, oikein perinteisen, sadetakin (BIKBOK 50€). Ja en vaihtais tätä enää mihinkään. 

Ekan matkapäivän (lentoasu) asu oli aika rento, aikaisen aamulennon vuoksi. Jalassa mukavimmat mommy-farkut, addut ja valkoinen teeppari. Ei kai toimivaan klassikko-asuun muuta kaipaakkaan? Nopsaa otettiin kuvat tässä satamassa, joka oli mun suunnitelmissa jo lyöty aikoja sitten lukkoon :---D Vaikka asussa ei mitään ihmeempää, oli nää kuvat sen verran kivoja että halusin nää teidän kanssa jakaa. Muutamat reissu-asukuvat vielä tulossa, kuhan vaan kerkeen muokkaamaan kuvia!

Nyt pitää kiiruhtaa, ennenkuin mulle tulee huono omatunto tästä koneella istumisestä näin töiden jälkeen, paremman puoluskon odottaessa mua pelaamaan sulkapalloa. Laters! :-*

2 kommenttia:

 1. Ei vitsi mäki kyllä tarviin sadetakin, oonki katellut tota Bikbokissa jo aikoja sitten :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan sadetakkiin investointia! :---D On kyl pelastanut mut jo niin monet kerrat, että on maksanut itsensä takaisin moneen kertaan.... Nää Bikbokin omat oli musta niin ihanan värisiä ja mallikin on kiva!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates