• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

COPENHAGEN PHOTO DIARY


COPENHAGEN. Oisin voinut kuvata Kööpenhaminassa taloja päivät pitkät! Kaikki oli jotenkin niin suloista ja kaunista. Ei mitään perinteistä betoniviidakkoa. Vitsit mä kyl tykkäsin Köpiksestä paljon! Vähän kallista siellä tuntui kyllä olevan, mutta muuten jotenkin niin sympaattinen kaupunki. Munlainen mesta. En kyl ehkä nauramatta vaan vois kuunnella niiden puhumista joka päivä :----D Kääpenhamina tuntui jotenkin niin hyväntahtoiselle ja ystävälliselle paikalle. 

Ekana päivänä ja oikeestaan kaikkina muinakin, me vaan käveltiin ja katseltiin ja fiilisteltiin. Jotenkaan en enää jaksa ottaa mitään stressiä siitä että lomalla jossain kaupungissa pitäisi nähdä kaikki mahdollinen. Parempi fiilis on kun ei kuluta itseään loppuun ja tekee vaan juttui mitkä tuntuu sopivalle. Käveltiin kyl niin paljon että on vieläkin jalat ihan kipeenä haha. Turisti satama käytiin tsekkaamassa, samaten euroopan pisin kävelykatu, joka oli pitkä. Ostoksia ei tullut sen kummemmin tehtyä, onneksi. Illalla päädyttiin Tivoliin, jossa oli vielä kaiken kukkuraksi Jessie J:n keikka! Kirsikkana kakun päälle mä sain nallen, joka voitettiin huvipuisto peleistä. As in movies.

Paljon kahvia ja hyvää ruokaa vois hyvin kuvata meidän reissua. Käppäiltiin ympäri kaupunkia käsikkäin ja mä napsin joka kadun kulmassa kuvia hehe. Saatiin jonkin verran vettä niskaamme, mutta koska olin ottanut ihan kunnon sadetakin messiin, ei se oikeestaan haitannut. Saatiin myös aurinkoa ja lämpöä, jopa niin paljon että onnistuin kärtsäämään olkapääni.... Vaikka oltiin vain perjantai aamusta sunnuntai iltapäivään, tuntui että ois ollut paljon pitempäänkin poissa. Olisin kyl niin mielelläni jäänyt pidemmäksi aikaa, tuntui että paljon jäi näkemättä ja monia symppiksiä kaupungin osia tutkimatta!

4 kommenttia:

 1. oiiii kuinka kaunista. Niin tunnelmallisen näköstä siellä, vaikka satais puukkoja taivaalta. Tuli semmone fiilis et tonne halua nyt heti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla oli kyl niin esteettistä jokapuolella! Ja ei just haitannut vaikka satokin, jotenkin toi harmauskin näytti siellä hyvältä :---D Suosittelen kyl ehdottomasti lähtemään vaikka vaa viikonlopuksi, just sopiva aika tonne!

   Poista
 2. Ei vitsi miten ihanalta näyttää! Pitää kyllä päästä tonne vielä joskus :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyl ihanan näköistä kaikkialla :----)) Kannattaa lähtee tutkimaan!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates