• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LAPPUHAALARIT


WHITE OVERALLS. Kuin hyvää voi vapaa viikonloppu tehdäkkään? Taino, aika väsyneenä sitä sai tänään taas töihin raahustaa, mutta ainakin näin henkisellä tasolla se oli hyvin kaivattu. Mun piti tulla nää kuvat jo aikaisemmin julkaisemaan, mutta päätin pitää vapaata :---D Jokatapauksessa, tässä nää nyt ois! Viimeisen reissupäivän asua Kööpenhaminassa. 

Vois ehkä luulla että lappuhaalarit ois vähän vaikee vaate, mutta tää on ehkä mukavin kokonaisuus minkä omistan! Bongasin tän H&M:n aleista vain kympillä ja olin tätä sovittanut jo itseasiassa Lontoossa helmikuussa :--D Ehdottomasti ekana piti päästä kokeilemaan all-white asua ja pukea alle valkoinen crop top. Lappuhaalarit on siitä kyllä armolliset, että voi vain vaivihkaa vilauttaa sivusta kylkeä. Jalassa mitkä muutkaan kuin addut ja olalla pussukkalaukku. Tykkään siitä miten nää addut tuo tähän asuun sporttisuutta, kun valkoinen lappuhaalari on kuitenkin vähän 'siistimpi' versio farkkuisesta sellaisesta. Vähän kuin lappuhaalari 2.0. Ja kyllä, kuuluin myös siihen kastiin joka pikkulapsena puettiin tälläiseen. Omistin vielä muistaakseni lappuhameenkin, joka oli all time farvourite!

Oon vähän katkerana katsellut säätiedotteita. Iloisena tietty siitä, että saadaan vihdoinkin kesä säätä Suomeen, mutta sit harmitellut sitä että kuinka mulla menee päivän paras aika aina töissä. Ei kyl ehkä sais valittaa, kun tälläkin hetkellä istun partsilla ja tätä teille kirjoittelen. Mutta honestly, ei mua niin kamalasti oo haitannut töissä että on ollu näin kylmä kesä :----D Sorry! Kahdessa päivässä viikonlopun aikana kun ei niin hyvää brunaa saada kasaan, niin oon ollut salaa onnellinen ettei kukaan muukaan voi ottaa aurinkoa haha. Ehkä tää on ihan hyvä vaa mun iholle. Kesäkuu on kyl mennyt ohi niin niin nopeaa. Tuntuu että vasta se alko, ja nyt ollaan jo toka vikassa päivässä. Toisaalta positiivistä, koska oon nyt puolessa välissä mun työurakkaa ja toisaalta taas aika pelottavaa. Oikeestaan oon kyllä aika tyytyväinen tähän mun tän hetken tasaisesti rullaavaan elämään. Aika rentoiluahan tää on, kun työt jää aina työpaikalle, eikä seuraa kotiin samalla tavalla kuin opiskelut. 

Anyways, mitä tykkäätte lappuhaalareista? Laters :-*

4 kommenttia:

 1. Näyttää niin hyvältä sun päällä! :) Oon ite kans miettiny noita haalareita, mutta en oo uskaltanut edes sovittaa siinä uskossa että alan vaan nauramaan itselleni ja sille miltä ne näyttää mun päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi vitsit kiitti! :----) Mäkin lähin vähän läpällä näitä kokeilemaan, kun siel Lontoossa tuntu että ne ei ollenkaan sovi mun päälle. Nyt taas tuntu heti passelille! Näissä on musta aika kiva malli ja sit kun nää on tosi joustavat, niin ei kinnaakkaan mistään mulla :---P

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jee kiitti! Mäkin tykkäsin tästä :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates