• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ROSEGARDENROSEGARDEN. Keskellä ihan normaalia asuin aluetta löydettiin syrjäinen takapiha, jonka keskellä tää täysin ränsistynyt ruusutalo oli. Päädyttiin tänne sisäpihalle ihan sattumalta meidän city-pyörien navigoinnin takia (joka oli välillä aika mielenkiintoinen). Onneksi päädyttiin! Ehkä mussa on vähän romantikon vikaa, mutta mun mielestä toi ränsistynyt kottero ruusujen peitossa oli reissun kohokohtia. Harmi että oltiin just aiemmin jouduttu sen rae-sadekuuron uhriksi, joten en ehkä ihan hehkeimmilläni oo näissä kuvissa :'---D 

Kuinka täydellistä olisi asua keskellä kaupunkia tässä vanhassa ruusutalossa?

Tokan reissupäivän asuna toimi 'the little black dress'. Ostin yksinkertaisen omani GinaTricotista parillakympillä ja tykkään sen pitkästä polveen asti yltävästä mallista, pehemästä trikoosta ja avonaisesta (huonosti näkyvästä tosin) selästä. Matkapukeutumisessa parhaimpia vaatekappaleita taitaa olla mekot ja haalarit. Ei tarvi murehtia ylä ja alaosista, koska kaikki on yhdessä paketissa. Trenssi on myös täydellinen reissutakki (as also nahkatakki), toimii kaiken kanssa ja pitkä vaalea malli on viileä kuumalla kelillä, mutta lämmittää myös hyvin viilenevässä illassa. Mustat terveyssandaalit on olleet lempparit siitä lähtien kun ne itselleni sain, tuntuu käyvän ihan jokaisen asun kanssa, samaten kun tämä pussukkalaukku. Käytän sitä valehtelematta aivan joka päivä, joten toivottavasti ette tuu kyllästymään siihen asukuvissa haha. Oon niitä ihmisiä jotka ei jaksa oikein alkaa laukkua vaihtelemaan päivisin vaan aina saman veskan nappaan olalle kun lähden ovesta ulos. Tää on muuten ihan täydellisen kokoinen kaupunki / työ laukku, imee sisälleen ihmeellisen määrän tavaraa näyttämättä siltä että se on täynnä. 

Noh eipä tää asu nyt sen kummempi oo, kalssikot toimii aina. Mun uusi motto ahah. Nyt pitkän työviikon jälkeen kaipaan jo takaisin Kööpenhaminaan. Siitä miten irrallaan sitä on heti ulkomailla, tuntui että arki jäi heti taakse kun astuu lentokoneeseen. Ei sillä että arjessa olisi mitään vikaa tällä hetkellä ja mä jopa tykkään rytmittyneistä päivistä, mutta. Mutta se kaukokaipuu! 

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua, laters! :-*

8 kommenttia:

 1. Siiiis niin upee paikka!!! Yks kauneimmista kuvausmiljöistä, joita oon aikoihin nähny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi paikka oli kyl niin maaginen omalla tavallaan! Jotenkaan sit ei ihan vielä saanu sitä ikuistettua kaikessa sen loistossaan ja sitä tunnelmaa mikä siellä oli. Menee kyl mun lemppari kuvauspaikkoihin heittämällä :----)

   Poista
 2. TOI PAIKKA!!! <3<3<3 ihana! ja on se asuki kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitti! ;---) Toi paikka oli kyl jotain niin pois tästä maailmasta! Pääsispä aina tohon kuvaileen :----D

   Poista
 3. Härregud mikä täydellisyys! Sekä sinä, asu että kuvauspaikka. *sysänsilmäemoji*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!<3 Toi paikka heti nosti ton 'perus' asunkin uudelle levelille :---)

   Poista
 4. Super hyvän näkönen setti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkäsin paljon näistä kuvista kokonaisuutena :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates