• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

ALL BLUE


ALL BLUE. Enpä ois ehkä heti uskonut, että niiden ala-aste aikaisten siniseen kokonaan pukeutumisen yliaikoijen jälkeen oisin näinkin pian taas kokonaan sinisiin pukeutuneena! Tää sinikuvioinen haalari on täydellinen laiskoihin kesäpäiviin, kun ei vain jaksa miettiä ylä ja alaosaa erikseen :--D Eli aika usein siis. Jottei haalarista saa liikaa yöpuku-fiiliksiä päähän kantsii laittaa kukkapanta ja pukea päälle farkkutakki. Ostin tän kukkapannan Kööpenhaminan päärautatieaseman Glitterin loppuunmyynnistä 70% alesta, jonka jälkeen juostiin junaan kiireellä. Alennushaukka kun oon haha. 

Tänään ollaan juhlittu mun mummon 90v juhlia ja oon ihan loppu. Nyt on sauna lämpeemässä ja jalat ihan kipeinä korkokengillä kevelemisestä. Olisimpa mäkin yhtä elegantti kun mä oon ysikymmpinen! 

Nyt vaikuttaa kyllä erittäin pahasti siltä, ettei ajatus juokse ollenkaan samaan tahtiin tän kirjoittamisen kanssa. Johtuneeko sit siitä, että oon koko päivän juossut ympäriinsä kameran kanssa, kuvannut muistikortin täyteen ja akun tyhjäksi vai siitä että tänään(kin) onneksi sattui hyvin aurinkoinen ja lämmin päivä, mikä kyl aika hyvään tahtiin hiosti mun mekkoa haha. Mekosta tulee kuvia sit myöhemmin, kuhan pääsen rauhoittumaan koneelle vähän pidemmäksi aikaa. Tuntuu että nyt viimeviikkoina ei oo ollut ollenkaan aikaa istua koneella, sen 8:n tunnin jälkeen mitä teen sitä töissä :---P

Laters! :-*

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates