• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

CASUAL BLAZER VEST COMBINATION


CASUAL BLAZER VEST. Monesti vois aatella, että bleiseri-liivi on tosi virallinen, siisti ja sellainen tiukkis vaate. Sellanen jonka kanssa näyttää automaattisesti siltä pankkivirkailijalta. Ei oo totta. Jos sen pukee rentojen farkkushortsien ja sandaalien kanssa, vaikutelma on aika casual. Liivi saa muuten kovin yksinkertaisen ja melkein tylsän asun, näyttämään siltä että sitä on oikeesti ajateltu ja se on suunniteltu se asu, sen sijaan että kiireessä ollaan vetästy ekat vaatteet kaapista niskaan. Mä tykkään hirveesti, tälläsistä upgrade-vaatekappaleista! Ne on niin helppoja vetää päälle ja heti vaikutelma on paljon enemmän chic. Lemppareita näistä vaatteista on hatut, kimonot ja nyt uusimpana nää liivit. Selkeesti vaatekappaleet mitkä kerrostaa alkuperästä asua, on just tälläiseen täydellisiä. 

Tänään yritin epätoivoisesti ottaa aurinkoa, mutta tietenkin noin 10min sen jälkeen kun sain itseni pihalle asti, koko taivas meni täysin pilveen ja nyt sitten ollaan vain venailty sadetta. Taitaa tänä kesänä for real, jäädä kunnon rusketus haaveeksi. Näissäkin kuvissa näytän niin kalkkikselta :---D Toivomme, että huomenna paistais vähän enemmän, jotta pääsen parkkeeraamaan itseni aitiopaikalle aurinkoon. En oikein muuta tekemistä keksi itselle, vaikka nyt ois kaikki aika itselle vapaana. 

Jouduin nimittäin päästää paremman puoliskon takaisin Norjaan perjantaina aamuyöstä ja eilinen ja tää päivä on mennyt ihan siinä totuttelussa, että oon taas yksin. On jotenkin niin tyhjää olla yksin, huomaan että oisin koko ajan kertomassa jotain juttua poikaystävälle tai kaipaan sitä tunnetta että toinen on lähellä. Perjantaina tuntui tosi vaikeelle ymmärtää se, ettei hän ootakkaan mua kotona kun tuun töistä. Tai nukkumaan menessä koko touhu tuntui ihan väärälle, vajaalle kun jouduin kömpimään yksikseen peiton alle. Jätin hänen ylimääräset peiton ja tyynyn vielä mun sänkyyn, jotta voin huijaa itseeni etten ookkaan yksin :----D Mä oon taas vain minä, ihan omana yksikkönäni. Tuntuu niin oudolle. 

Mut asu on kiva! Ja on 'taas' mukavaa ottaa asukuvia, sekun jäi vähän yhdessä olon jalkoihin viime viikolla. Huomasin miten nopeesti se tuntuma asukuvien ottoon menee, kun on joku viikon tauko! Olin ihan hukassa näitä kuvia ottaessa haha. Toinen seikka minkä oon tajunnut on se, etten mä enää oikein käytä farkkushortseja! Ehkä johtuu tästä kylmästä kesästä, tai sit siitä että oon tykästynyt paljon hameisiin lately. Tai sit siitä, että farkkushortsit tuntuu korostavan mun massiivisii reisilihaksii entisestään :---P Mut onhan farkkushortsit vaan helppo ja yksinkertainen vaatekappale, ehkä pitää jaksaa vain niihin jatkossa sulloutua. 

Laters :-*

2 kommenttia:

 1. ai että rakastan sun kuvia, aina yhtä ihania! ja niin tyylikäs asu jälleen, voisin pukeutua tuohon vaikka hetimmiten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, niin ihana kuulla! Välillä kun tuntuu ettei kuvat meinaa onnistua ollenkaan :---D Kiitos!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates