• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

CLASSY MONDAY


CLASSY MONDAY. Asukuvat itseotettuna, en muistanutkaan kuinka vaikeaa se on. Virittää se jalusta ja seisoskella seinän edessä. Kuinka paljon paremmilta kuvat näyttääkään kun saa jonkun muun ne itsestään ottamaan. En usko oikein että pystyn enää palaamaan näihin itselaukaisin kuviin, sen jälkeen kun oon koko tän kesän saanut nauttia kuvaajan palveluista. Hah en kestä näitä kuvia :---D Koittakaa te kestää, koska asu on kiva! Vaihteeksi näitä real life työvaatteita, jos jollain muullakin on hankalaa keksiä pukemista töihin. Musta liivi ja puvunhousut kuullostaa aika viralliselle yhdistelmälle, mutta jos yläosana on rento raitapaita ja jalassa sandaalit on vaikutelma vähän enemmän casual. Puvunhousut muuntautuu myös rennoimmiksi kun niistä kääräiseee lahkeet ja laittaa teepparin helman housuihin. 

Oon ehkä pienen ikuisuuden etsinyt hyviä, ihan tavallisia, mustia 'suoria' housuja aka cigarette pantseja. Vihdoinkin tärppäs New Lookilla, kun aleshoppailin asoksen nettisivuilla. Miten perusvaatteiden löytäminen on aina kaikista vaikeinta? Tuntuu että valkoista vee-aukkoista teeppariain joutui etsimään noin kaksi vuotta. Ehkä mun kriteerit on vaan liian tarkat haha! 

Oonko ainut, jonka mielestä kesä on mennyt ihan kamalan nopeeta tahtia? Vaik tuntuu ettei se vielä ois ees kunnolla alkanutkaan. En voi uskoa, että nyt on jo heinäkuun viimeinen viikko ja sit on elokuu ja syksy. Toisaalta taas mä aika innolla odotan jo syksyä, että pääsen lomalle töistä opiskelemaan :---D Mullakin enää vajaa viisi viikkoa duunia, ennen opintojen alkamista ja seuraavaa ulkomaan reissua! Jotenkaan sen takia ei tunnu pahalle, että kesä alkaa olla 'ohi', vaikkei näin sais sanoakkaan. Tuntuu että monella on aina isot odotukset kesän varalle, tehdään kaikki asiat mitä ei koskaan ehdi tehdä ja eletään koko talvenkin edestä. Mulla taas, noh, ei ollut sen suurempia suunnitelmia. Halusin vain ihan perus-elämää! Ja sitä oon saanut, laiskoja sunnuntaita ja päikkäreitä työpäivän jälkeen. Asukuvien kuvailua blogiin ja tänne kirjoittelua. Auringon-ottoa aina silloin kuin vain millään voi ja jäätelön syöntiä aina kun on tilaisuus. En oo stressannut siitä että pitäs suorittaa asioita tänä kesänä. Olis ollu kiva mennä festareille, mut ei oikein mikään oo sattunut hyvin kohilleen. Ois ollut kiva tehdä extempore reissuja ja yöuinteja, mutta koska joka aamu kello soi 6:30 töihin, jää ne yökukunnat vähän vähemmälle. Rehellisesti sanottuna mä oon ollut tän kesän vain töissä, sää ainakin siihen on ollut mitä mainioin ja mua ei haittaa se yhtään. 

Toivottavasti teillä on ollut ihana alku-keski-kesä, parasta on yleensä aina silloin kun ei odota liikaa ja aseta paineita itselle! Laters :-*


ps. en tiiä miten pärjään ensi syksyn Lappeenrannassa ilman kuvaajaa.... Vapaaehtoiset saa ilmottautua!


WWW.FASHIONSTATEMENT.FI
1.8 ALKAEN

2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/7/15

  ihana asu, sopii sulle tosi hyvin! Toi liivi tuo just sopivasti särmää :)
  -jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Mäkin tykkäsin just miten tää liivi sopi hyvin tähän ja vähän tuo 'sitä jotain' :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates