• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FAVS


1. RayBan Clubmaster
2. Golden rings
3. &Other Stories body mist
4. Hawaiian Tropic tannig oil (gifted)
5. Lars Kepler 
6. Crochet top by Primark
7. Adidas all white trainers


CURRENT FAVS. Tän hetken lemppareita siis, koska mä ostan oikeesti aivan liian vähän uutta tavaraa, että voisin tehdä tän listauksen joka kuukausi :----D Jos tekisin tän aina kuun lopussa, ois varmaan joka kuukausi siinä listauksessa melkein samat asiat. Ehdoton lemppari viimeaikoina on ollut uusi body mist &Other Stories kaupasta, jonka ostin Köpiksestä. En kestä kuin hyvälle tää tuoksuu ja kuinkä söpön värinen tää neste on! En oo koskaan oikein oppinut käyttää hajuvesiä, mut nää body mistit on ihan täydellisiä mulle. Jotenkin hajuvedet tuoksu aina mun mielestä liian voimakkaalle ja en tiiä miksi, mutta niitä ei koskaan tullut oikein laitettua. Näitä taas muistan aina aamuisin suihkia päälleni. Nää ei oo just liian overhelming. Vaikkakin tykkään tuoksuista, en tykkää liian vahvoista sellaisista. 

Toinen kosmetiikka lemppari on ollut Hawaiianin aurinko tuotteet, varsinkin kun auringon otto aika on ollut kortilla on ollut kiva buustata ruskettumista (ainakin menttaalitasolla) öljyllä. Onneks täs on jopa väähn spf:ssää, jotten ihan kärtsää. Tätäkin kun muistaa tarpeeksi usein lisää levitellä, niin kyllä 10spf riittää, iholle joka ei pala kovin herkästi. Jos aurinkotuotteita ei oo päässy usein testaamaan, niin ei kyl kesätoppejakaan. Töihin nää ei oikein sovellu ja muuna aikana on kyl kaivannut jotain pitkähihasta päälle. Virkatut topit on olleet mun lemppareita tänä kesänä, ne on kuitenkin vähän 'upgrade' verrattuna normaaliin valkoiseen toppiin. Helppoo pukeutumista, mistä mä tykkään. Yksissä asukuvissa tais nää addut jo vilahtaakkin, mut tässä vielä vähän lähempää kuvaa näistä. Nää kengät on täydelliset. En tiiä tarviiks mun sit oikein muuta sanookkaan?

Asuste wise, silmälasit on olleet aika jees viimeaikoina. Normaalisti viihdyn paljon piilarit päässä, mutta uusein rillien myötä on silmälasi päivät kasvaneet huomattavasti. Nää nyt kun sattuu olee aika siistit :---D Ja koska oon muuten aika huono käyttämään asusteita, niin silmälasti toimii hyvänä katseen vangitsijana. Asuste mitä mä käytän eniten on ohuet kultaiset sormukset. Tulisi vain muistaa pujotella ne sormiin useammin. Mitä ohuempi ja minimalistisempi sormus, sen parempi. 

Oon taas lukenut paljon, aina kun ehdin ja tän kesän lemppari dekkarit on olleet Keplerin sarjasta. Jos tykkää dekkareista niin kantsii lukee näitä! Nää on niin niin koukuttavia, että aina on pakko lukee noin 200 sivua samalta istumalta :----D Luin pitkään vain fantasia opuksia, mutta sitten kun kirjaston fantasia hylly oli aika hyvin koluttu läpi oli pakko siirtyy johonkin muuhun. Dekkareihin sit päädyin, enkä oo mitään muuta sit lukenutkaan sen jälkeen (paitsi game of thrones kirjat). Mä kun oon vähän sellainen jämähtäjä kaiken suhteen. Ruokien, kirjojen, vaatteiden, meikkien ja kaikkien rutiinien kanssa. Miksi vaihtaa hyväksi havaittua?

Laters :-*

4 kommenttia:

 1. Hei kiva tää uus ulkoasu!! Varsinki tuo noin leveä banneri, mullekki!!! Oon jo pitkään halunnu jonkun kuvan banneriin, mutta ei vaan oikeen oo löytyny sellasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tästä kyl! Hetki kyl meni tätä vääntäessäkin :---D Toi leveän bannerin saaminen oli kyl ihan ehdoton, tulee jotenkin niin paljon 'ammattimaisempi' ulkoasu mun mielestä! Ehkä sun pitää lähtee sitä erikseen kuvaamaan ;---)

   Poista
 2. Selasin siun blogia tosi paljon taaksepäin kun etsin yhtä asua, ja ai että kun vaan tykkään tästä päivä päivältä enemmän! Oon saanu siun tyylistä paaljon inspiraatiota, ja kirjoitatkin tosi hyvin. Teki mieli jättää varmaan kymmenen kommenttia aiempiin postauksiin, kun teksteistä olis löytynyt jotain kommentoitavaa :-D Ostin muuten tuollaisen bleiseriliivin ja päivän käytön jälkeen tulin siihen tulokseen, että näytin aivan 90-luvun päiväkotini tädiltä siinä asukokonaisuudessa :'---D apua, täytynee suunnitella vähän jotain erilaista sen kaveriksi ensi kerralla :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit kun tälläset kommentit piristää päivää ja tsemppaa jatkamaan tätä (hullunhommaa) kirjoittamista ja kuvaamista! Iso kiitos :------) Oon pitkästä aikaa vähän jopa kaivannut sitä, että kirjoittaisin tänne enemmän ja ihan ajatuksen kanssa. Bleiseri liivi ei kyl oo ehkä helpoin vaate pukea, mäkin oon hautonut tätä yksilöö kaapissa jo ainakin puoltoista kuukautta ennen kun osasin yhdistää sen jotenkin järkevästi :----D Ens kerralla sit parempi onni asun kanssa!

   ps jos jotain asuu etsii, niin kantsii kurkkaa tonne Lookbook välilehteen, siel on kaikki mun asut! Kuhan jaksan vain niitä uusimpia sinne aina lisäillä hehe. Tosin sieltä ei sit kyllä linkkejä löydy niihin postauksiin missä se on alunperin ollut.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates