• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

JUNE OUTFITS


JUNE OUTFITS. Kesäkuun aikana julkaistut asut! Muutamaa asua en ehtinyt kesäkuulta julkaisemaan edes, tuntui että asukuvia kertyi jopa jemmaan asti ja muuta postattavaakin oli ihan kiitettävästi. Vois olla (kai) tylsää jos joka päivä vain asukuvaa asukuvan perään tykittäisin! Toisaalta, asukuvat on musta se 'main thing' kun taas lifestyle toimii täydentävänä osapuolena. Blogeista mä etsin juurikin just sitä asu-inspiraatiota. 

Eipä muuten kamalan kesäistä tää kesäkuun pukeutuminen oo ollut. Minimittaa ei oo ollut kertaakaan päällä (taino yhen kerran ton mekon muodossa)! No ohhoh.Toivomme, että heinäkuulle suodaan vähän paahtavampaa säätä, että sais farkkushortsi kauden korkattua! Oon vaan niitä himassa mallaillut päälle vaivihkaa :---D Tuntu että entisaikaan, aka viime kesät, on tullut vedettyä vaan farkkushortseissa, kun nyt tuntuu sille, että kesäpukeutumis rintamalla on vaikka ja mitä vaihtoehtoa! Ehkä mäkin oon vaan avannut silmäni eri vaihtoehdoille. En malttais että kaikki mekot, midimittaiset sellaiset, sais käyttökertoja mun kaapista! Eli kesä tuu jo? (tätä mantraahan saa lukea ihan joka puolelta)

Näistä kollaaseista saa kyllä niin hyvän kuvan siitä, että mitä sitä nyt sit käyttää vaatteistaa. Valkoiset remmi-sandaletit näyttää olleen 'the' kengät, samaten kuin birkenstockit, adduja unohtamatta. Saattanette bongaa myös ainoon omistamani käyttämäni laukun haha. Valkoinen yläosa näyttää olevan 50% päällä ja housut jalassa samalla prosentilla. Värejäkään ei punaisen sadetakin lisäksi oo kuin sininen, valkoisen, harmaan ja mustan rinnalla. Mut, niinkuin mun kandityön ohjaaja sano kerran mulle, 'dont fix what aint broken'. 

Tuttuun tapaan, mikä on teidän lemppari? Mun on: 2, 3, 7 & 11! 

6 kommenttia:

 1. Ihaniahan nää on kaikki! Mutta kaikista lemppareimmat on 2,3, ja 7 :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hyvä maku sulla, kun samat lempparit ku itellä! :---D

   Poista
 2. Ihania asuja kerta kaikkiaan.. Toivon, että itsekin saisin yhtä usein asuja kuvailtua! Mutta ei ne ole edes näin kivoja... ;) Siulla on kyllä ihana tyyli. Nuo valkoiset remmisandaletit on miun superlempparit, voisin yrittää metsästää itse samantyylisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos paljon tästä kommentista! Nyt mulla on ollut hyvin aikaa ja kuvaajia onneksi paikalla, ei aina oo näin helppoa! Ja nää remmisandaalit! Mun superlempparit myös :----) Pitää muistaa että meistä jokainen tekee sitä omaa juttuaan, ei kannata lähteä vertailemaan liikaa ;-)

   Poista
 3. tosi kivoja nää! hahah voisin ite pukee melkeen kaikki ja mun lempparit on 3 ja 12 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! Ihana kuulla :---)) Munkin mielestä onnistunut kuukausi asujen suhteen!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates