• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

POLKA DOTS


POLKA DOTS. Valkatessa kirpparikamoja satuin kokeilemaan näitä vaatteita samaan aikaan ja tajusin, et tää toimii :----D Parhaita on just nää asut, jotka syntyy ihan sattumalta, ilman painetta ja ihan vain kokeilunhalusta! Oon käyttänyt näitä housuja ihan liian vähän (johtuen ehkä siitä syystä, että nää päällä pelkään niiden repeevän saumoista...) ja nää ansaitsee kyl enemmän eetteri-aikaa. Jos mä oisin housut, niin mä oisin varmaan just nää. Tai sit jotain ihan muuta, kuten revityt boyfriend farkut. 

Mun silmään tää on aika tyylikäs asu, johtuen varmaan mulle nykyään epätyypillisistä korkokengistä haha! Mitkään muut kengät ei vaan tuntuneet toimivan näiden housujen kanssa yhtä hyvin. Tää hattu taas suorastaan huutaa seurakseen loivia kiharoita ja punaista huulipunaa. Mulle tyypilliseen tapaan, asuun pitää saada ns. rento elementti, kuten tässä tapauksessa tää virkattu-toppi, jonka helma jää just sopivan lyhkäiseksi keventämään kokonaisuutta. 

Sain tänään ihan mahtavan yllärin kun saavuin kotiin. Olin ihan rättiväsynyt työpäivästä ja maanantaista, kun raahauduin kotiin. Se olotila vaihtu kyl hyvin nopsaa, kun mun sisko oli järkännyt mulle nimipäivä yllätyksen vesimeloni kakkuineen ja drinkkeineen! Ihan parasta :----) En muista että oisin koskaan saanut näin ihanaa nimppari ylläriä! Sen jälkeen oon ollut kuin uudesti syntynyt. Juhlitaanko teidän perheissä muuten nimppareita? Meillä tää on ihan jokavuotinen perinne, ei tietenkään samassa mittakaavassa kuin synttäreitä juhlittais. Mun perheen jokaisen nimpparit osuu kesälle, niin on aina ihana leipoa kesäkakku ja viettää päivää yhdessä :---) Pitää olla jokin hyvä syy leipoa kakku hehe. 

Laters :-*

2 kommenttia:

 1. Mistä toi hattu on? Ja ihania kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :----) Tää on &Other Stories kaupasta!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates