• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ALL WHITE ROSHE RUN

NIKE ROSHE RUN

ALL WHITE ROSHE RUN. Oh my. Tässä nämä nyt on, mun uusimmat! Oon haaveillu näistä jo ties kuiinka kauan, ennen kuin näitä ees massatuotantona valmistettiinkaan. Oon ajatuksella leikkinyt, että suunnittelisin nämä itse Nike Id toiminnolla, mutta en oo kuitenkaan malttanut niihin sit sitä extra rahaa sijoittaa. Bongasin nää nyt kuitenkin Asokselta (kalliilla), ensimmäistä kertaa just sellaiset valkoiset roshet kun oon toivonut! Love at firts sight. 

Omistan vihreet roshet jo ennestään ja ne on mun yhdet lempparikengät. Lempparikenkiä mulla sattuu olemaan muutamat haha. Roshet on maailman parhaat kengät jalassa, varsinkin päivinä jolloin pitää kävellä paljon. Lontoon matkalla pelastin mun jalat varmalta puhki kulumiselta, kun yhden päivän kävelin näillä. Peittoaa mukavuudessa superstarit ja ari maxit mennen tullen. Ainut ongelma tietty on, että miten mä saan nää pysymään valkoisina :--D 

6 kommenttia:

 1. apua siis aivan törkeen IHANAT !! ❤️❤️

  VastaaPoista
 2. Nää kengät on kyl tosiaankin tosi mukavat jalassa :) Mä vähä salaa haaveilen noista koko valkosista... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parhaat jalassa! Hih näistä kyl tuli pitkään itsekkin haaveiltua, onneks palkkapäivänä raaskin ostaa itselle!

   Poista
 3. Oi vitsi, on kyllä kivan näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitti! Mun mielestä ne täydelliset kengät :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates