• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

AUGUST WANTIES

AUGUST WANTIES

1. ALL WHITE BIRKENSTOCKS
2. DEEP PLUNGE AWINSUIT STRIPED / WHITE
3. TRENCH DRESS

AUGUST WANTIES. Mulle elokuu on vielä kolmas kesäkuukausi ja siks voi unelmoida vielä kesävaatteista. Vaikka ne talvikengät jo ostinkin haha. Elokuulle, kuten myös tänä vuonna, yleensä vaan sattuu ne melkein kesän parhaimmat säät! Onneksi allekirjoitanut istuu atm toimistossa, kuten joka arkipäivä tänä kesänä. Kesävaatteet toimii ainakin, koska syyskuun ekalla viikolla mä lähden oikein pitkälle etelään ja siellä on for sure lämmintä!

Kesäkuussa mä haaveilin koko mustista birkenstockeista ja nyt täytyy saada kokonaan valkoiset. Kelpuuttaisin ne H&M kokovalkoiset myös, mutta niitä ei taida mistään saada. Ehkä raaskin ostaa nämä ensi kesänä haha. Mustat tälläiset on olleet varmaan kesän käytetyimpien kenkien listalla. Käy kaikkeen ja maailman mukavimmat jalassa. Reissuun ottaisin niin mielelläni mukaan jomman kumman uikkarin. Syvään uurrettu kaula-aukko on ehkä vähän pelottava, mutta näyttää tyrmäävän upealle. En tosin oo päässyt vielä kertaakaan käyttämään tosi toimissa mun kaksia uusia tän kesän bikinejä, joten ehkä uikkarista(kin) haaveilu on vähän turhaa.

Tän hetken pahin obsession on kuitenkin trenssi mekko! Pakko saada. Oon ratsannut kirppareita hyvän trenssin toivossa, josta vois hihat leikkaa veke, mutta vielä ei oo tärpännyt. En oikein raaskisi mun tän hetken trenssistä leikkaa hihoja pois näin syksyn alla :----D Napit ois aika jees tässä 'mekossa', samaten vyötärölle solmittava nauha. Mistään nettikaupasta saati ihan kivijalka liikkeestäkään ei tämmöstä löydy, oon etsinyt kaikkialta. Tääkään kuvassa oleva yksilö, ei oo sellainen kun mulla on mielessä... Kuinka rento loppukesän vaate tää olis!? Puettuna sandaalien ja hatun kanssa.

Söpöt haalarit on myös jotain mille oon ollut jo aika pitkään lämmennyt. Kukkaiset on ehkä vähän liian tyttömäisiä mun makuun, mutta tää raitainen on just täydellinen. Raidat nyt toimii aina. Niin vaakana kuin pystysuunnassakin. Spagettiolkaimet ja v-aukko on must have listalla.

1 kommentti:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates