• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BASIC JEANS

BASIC JEANS. Eilen tää asu vähän näkyikin, mut tässä nyt kunnollisia kuvia! Farkut on uudet, just sellaiset täydelliset perusfarkut. Täydelliset värin ja mallin, kuin myös istuvuuden puolesta! Tän ilon tarjosi 4€ kirppari-Dallas farkut. Kaikki hypettää Leviksiä, mutta Dallas farkut on kyl ihan yhtä hyvät :--D Oon huomannu sen, että parhaat farkut mä löydän kirpparilta ja 80-90luvulta. En vaan saa mun lantiota ja reisiä mahtumaan 2010-luvun farkkuihin haha.

Tykkään tälläsistä ihan perus-asuista. Käärityistä farkun lahkeista, kävelykengistä, spagettiolkain topeista ja siroista koruista. Tän(kin) asun kursii kokoon toi vyö, mikä sit (tietenkin) sopii täydellisesti yhteen kenkien kanssa. Tälläin mukamas vahingossa soviteltu kokonaisuus! Farkut ja valkoinen toppi toimii aina ja välillä tuntuu että sitä unohtaa kuinka hyvin basic toimiikaan. Aina yrittää tavoitella jotain uutta ja erikoista ja tajunnanräjäyttävää. Vähemmän on enemmän, kun puhutaan yrittämisestä pukeutumisen suhteen. Ja myös hiusten suhteen! Täällä puolella ollaan aika hyvin totuttu tähän lyhkäisempään malliin. Enää pitäs opetella miten tätä voi nyt laittaakkaan sillai helposti ja rennosti. Täysin laittamattomana mulle tulee täysin suora ja hyvin graafinen polkkatukka. Sellainen joka on aina muotinäytöksissä :--D Ei ehkä arkipäivän imartelevin look.

Perus-asuista puheenollen, katseletteko te mieluummin just niitä ihan normaaleja asuja vai sit vähän erikoisempia kombinaatioita? Tuntuu että tää on ollut nyt vähän pinnalla blogimaailmassa ja aloin sit itsekkin miettimään tätä. Pienillä jutuilla saa kuitenkin nämä 'arkiset' asut näyttämään siltä että ne on harkittyja ja loppuun asti mietittyjä. Ihan kuin olisi aina tyylikäs pariisitar. Siltä musta tässä polkassa itse asiassa tuntuukin!

Ei mul muuta, kuin että ihanaa perjantaita ja viikonloppua! Laters :---*6 kommenttia:

 1. Kun siun asuista on kyse ni katon mielelläni ihan mitä vaan! Oot aina niin tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua täshä menee ihan sanattomaksi! Kiitos :----) Teen sit oman mielen mukaan haha!

   Poista
 2. Nice top :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! I like it a lot too :--)

   Poista
 3. hienot noi farkut!! ja muutenki kiva asu! itken melkeen verta tääl ku menit leikkaa sun ihanan tukan, mut pakko mun on kai myöntää et toi kyl sopii kans superhyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää farkut on kyl löytö! Haha älä itke verta :----D Olihan se pitkä joo hieno, mut huonossa kunnossa.... Onneks tääkin sopii mulle ettei ollu hirvee virhe leikata!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates