• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GREY X WHITE


GREY X WHITE. Jos ja kun mä saan päähänpinttymän, niin en pysty lepäämään ennen kuin asia on hoidettu. On se sitten kolmelta aamuyöllä keksitty huonekalujen paikan vaihdos tai se, että pakko saada yhdistää valkoiset sandaalit ja harmaat sukat. Eihän mulla ees oo harmaita sukkia. Kävin tän takia hamstraamassa Lindexistä neljä paria urheilusukkia (7,95€) ja paketissa tuli ne kauan kaivatut mustavalko raidallsetkin. Et jos kaipaat kivoi urheilusukkia niin kantsii tsekkaa Lindex! Todellisessa matching hengessä pukeuduttiin sitten kokonaan harmaa-valkoiseen, joka on uus mustavalkoinen. Paljon keveempi ja kepeempi versio ainakin! 

Zaran skort hame taitaa olla jo klassikko, onneks sellaisen itselle löysin aikoinaan Ranskasta. Ja huh kuinka voi jonkin vaatteen leikkaus olla näin imarteleva? Tää saa mun jalat näyttämään a) pitkille ja b) ohuille! Se on jo jotain. 

En oikein tunne vielä näitä mun hiuksiani, koska mun on jotenkin tosi vaikea hahmottaa miten nää on kun en nää itseäni. Pitkien kanssa tiesin tasan tarkkaan miten ne asettuu kun niitä haroin! Aikaisin aamulla menee myös sormi suuhun sen suhteen, et miten näitä oikein laitetaan. Riittääkö pelkkä harjaus? :---D Ehkä täs pikkuhiljaa opitaan ja lupaan sit raportoida mikä toimii lyhyessä tukassa, näin for dummies. Tuntuu hassulle nähdä itsestä kuvia lyhythiuksisena sekä pitkähiuksisena, en jotenkaan tiedä millaiselta mä enää näytän ahah! Mutta selvää on se, että mä tykkään tästä tukasta ihan järkyttävästi! Tää on jotenkin niin mua :----P

Mä bongasin tänään kirpparilta silkkisen bomber takin (4€), joka sattui olemaan koossa XL. Niinhän ne aina on, joten tän illan projektina on sen hihojen kaventaminen noin puoleen alkuperäisestä koostaan. Sen jälkeen perfecto loppu kesän takki on löydetty! Ja mä kun just eilen päätin että pakko saada syksyksi kiva bomber takki. Mä ja mun pakkomielteet. Laters :----*

6 kommenttia:

 1. Hah, mä voin samaistua suhun täysin noissa hiusjutuissa :D Ja värikombo on kyllä kivaa vaihtelua siihen perus mustavalkoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä etten oo menettänyt järkeeni :----D Harmaa-valkoinen on kyllä tosi raikkaan näköinen!

   Poista
 2. Eikä tää on ihana asu!! Ja niiiiin ihanat sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tää on kyl onnistunut asu munkin mielestä ja nää sukat on parhaat! :----D

   Poista
 3. Tää asu on kyllä kiva! Kannatti käydä hamstraamassa sukkia :D

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates