• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HAIR INSPIRATION / GO SHORT OR GO HOME

images can be found here

GO SHORT OR GO HOME. Pakko saada lyhyt tukka. Vitsit mä oon tätä vatvonut päässäni yli ja ympäri. Uskallanko vai enkä uskalla. Oonko se pitkätukkainen vai onks tää nyt tässä. Kasvaako se koskaan takaisin ja mitä jos kaduttaakin heti. Mut mitä jos se lyhyt on sittenkin mun juttu!? Sellainen huoleton tasapaksu lyhyt tukka, joka on vaan yksinkertaisesti niin chic. 

Oon aina ollut pitkätukkainen. Oli mulla yks lyhyen tukan vaihe, mutten mä oikein sitä ees enää muista. Nyt mä tarvin jotain muuta, jotain uutta. En jaksa laittaa mun pitkiä hiuksia mitenkään koskaan ja noh mun silmään mun latvat näyttää niin järkyttäville tällä hetkellä. Pitkät hiukset on olleet se deifining osa mua, mutta nyt saa riittää. Oon pommittanut lähimmät kaverit ja vastaanotto on ollut positiivista ja kannustavaa hehe. Uskon että tää malli sopii mulle, toivotaan ainakin. Haluun just vähän olkapäiden yläpuolelle jäävän tasaisen polkan.

Mua jännittää ja kutkuttaa mahassa ihan sikana. Mutta samaan aikaan oon niin innoissani ja en malttais odottaa että pääsen mun tukasta eroon :---D Eiks se oo ihan hyvä merkki? Pystyttekö te kuvitteleen mua lyhkäsillä hiuksilla?

10 kommenttia:

 1. Voin kyllä suositella polkan leikkaamista! Leikkasin viime syksynä ja tykkäsin tosi paljon. Sitten se jotenkin vahingossa kasvoi takaisin pitkäksi ja noin kuukausi sitten leikkasin taas polkkatukan ja olen vielä rakastuneempi tähän mitä ensinmäisellä kerralla. Tää oo niin paljon helpompi laittaa ja hiusten kuivuminenkin kestää paljon vähemmän aikaa ja tämä on myös aivan ihanan näköinen. Suosittelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kyl mä tän leikkautan :---D Just toi helppous ja effortless houkuttelee niin paljon!

   Poista
 2. TAHDON! voisin vastata puolestasi :D oikeasti mieki olin iha jäätävän pitkätukkanen joskus, tää "lyhyt" tukka on ollu vaa paras päätös vähään aikaan :D mieki kävin just tänään ottaan taas pari senttiä pois, ku hiukset tuntu jo jotenki liian pitkiltä.. käsittämätöntä mutta jep tää polkka on vaan paras! Uskon todella että sullekkin sopii, näyttäis varmasti nii mageelta!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana sinä!<3 Mustakin tuntuu että tää on oikee päätös ja sit kun kuulee vielä että se kyl varmasti sopii mulle niin eihän täs voi olla leikkaamatta! :---D Varsinkin kun musta tuntuu että toi latva osa on niin kuivaa ja huonon näköistä.... Ja nyt on kyl vaihtelun paikka!

   Poista
 3. Voisin niin kuvitella siulle tuollasen, sopis varmasti tosi hyvin ! :--) Eli täältä ehdottomasti peukku ja kannustus leikkauspäätökseen !! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kiitti! Kyl mä nyt tän leikkaan, toivottavasti pian myös! :------) Ja toivotaan että sopii tähän naaman hah!

   Poista
 4. Voi vitsi sulle sopis tosi hyvin tommonen polkka :) Varsinkin jos olet aina ollut pitkä hiuksinen niin nyt kyllä rohkaistut ja leikkaat :) Kyllä se sieltä takaisin kasvaa jos tuleekin vaikka ikävä tuttuja ja turvallista pitkää hiusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih nyt oon leikannut lyhyeksi jo! Ja vitsit tykkään kyl! Kuvia yritän saada pian tännekkin puolelle :-----)

   Poista
 5. Itse pähkäilin keväällä ihan samojen asioiden kanssa, ja onneksi lopulta uskaltauduin leikkaamaan polkan! Toi nimittäin just sitä kaivattua vaihtelua hiustyyliin, ja nopeutti hiustenlaittoa. Ja itseasiassa jätti sellaisen kutinan, että mitä mä kokeilisin seuraavaksi...
  Taisit olla jo vaihtanut hiustyylisi, ihanalta kyllä näyttää!
  Ja plussana täytyy vielä sanoa, että nää tämän postauksen kuvat on ihania, kun niistä sai kivasti inspiraatiota polkkatukan muokkaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti! Joo menin ja leikkasin sit heti seuraavana päivänä :---D Ja onhan tää ero niin iso, varsinkin sen helppouden kanssa ja sen että polkkaa on niin helppo laittaa erilaiseksi vaikka joka päivä! Onneksi tää polkkamitta tuntu kyl heti omalle, vaikka oon aina ollutkin metritukkainen :---) (ja niin nössö hiusmuutosten suhteen)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates