• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SPORTS BRA


SPORTS BRA. Koska miksei vois yhdistää isoja pellavahousuja ja sandaaleja Niken mustiin urheilurintaliiveihin? Ei tää asu ihan ehkä toimistokelpoinen ole, mutta täydellinen esimerkiksi festareille eturivissä pomppimiseen. Ainakin on tuettu olo yläkropassa haha. Tummansiniset pellavahousut löysin kirpparilta ilmaiseksi! Täydelliset rennot ja löysät pöksyt viileneviin iltoihin. Tää asu täydentyis hyvin vielä kimonolla tai ihan nahkatakilla. Ei nää korosta treenattuja jalkojen muotoja, mutta on maailman mukavimmat päällä. Niukan yläosan kanssa in my opinion, pitää pukea vähän runsaampaa alaosaa, ettei kokonaisuus oo yksinkertaisesti vain mauton.

Mietin näitä housuja kotiin kantaessa, että mä taidan tykätä vaatteiden suhteen kaikesta just vähän 'rumasta' ja 'oudosta'. Mä oon just se joka pukee päälle ne oudot yhdistelmät ja ehkä just ne epäimartelevimmat vaatteet! Ja oon just silloin onnellisimmillani :---D Jollain tapaa sitä pitää massasta erottua hehe. Ei, en oikeesti pukeudu tällä tavalla, jotta erottuisin tai olisin jotenkin special. Vaan siksi, että mä honestly tykkään pukeutua ja testailla erilaisia kokoonpanoja. Tietty blogin pitäminen puskee mua eteenpäin, kuten oon varmaan pariin otteeseen maininnutkin. Ja tää on just hyvä juttu. Jos en nyt näin testailisi, koska sitten?

Voinks myös kysyä että mihin tää viikko taas meni? En valita että on jo perjantai, mutta aika menee pelottavan nopeaa. Mikä sekään nyt ei oo kovin huono juttu kun näin ajattelee. Yleensä arkipäivät tuppaa vaan matelemaan. Onneksi näin viikolla on ollut mahtava sää ja heti lauantaille luvataan koko päivän kestävää sadetta. AINA. Kuullostaa siltä, että tiedossa on leffapäivä. Ei mul nyt oikein muuta, kun et hyvää perjantaita ja viikonloppuu! Make it count. Laters :--*
2 kommenttia:

 1. Taas niin ihanat kuvat ja voin niin kuvitella tollasen asun vaikka just jonnekki festareille! Ihanan hillitty ja tyylikäs vaikka mukana onki urheilurintsikat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeksi minimalistisesti kun pukeutuu niin on aina hillitty hehe.. Mä meinasin olla julkaisematta näitä kuvia kun ei ne musta onnistunut yhtään! Mut sit aattelin että what the hell, menkööt :----P Eli, kiitos paljon! Urheilurintsikat on aika monikäyttöinen vaate näin kun alkaa miettimään, mulla on nyt pää täynnä asuja mihin ne vois yhdistää!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates