• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

TEXTURE PLAY


TEXTURE PLAY. Huomaa että syksy on täällä, ainakin mun mind setissä, kun alkaa koko musta hiukutella pukeutumisessa entistä enemmän. Musta tärkein pointti siinä kun pukeutuu koko mustaan on se, että muistaa leikkiä vähän eri materiaaleilla. Materiaalien vaihtelu, luo asuun syvyyttä, eikä sitten näytä vain mustalle möykylle. Paljaat jalat, keventää myös kokonaisuutta, samaten vaalea tukka! Vielä näin kun tarkenee ilman sukkiksia, tulee hameista ottaa ihan kaikki irti. Mä oon just se ihminen, joka heti sukkiskelien tultua unohtaa hameet vaatekaapin perälle :---D Enhän oo ainut? 

Tykkäsin ajatuksesta, että tälläinen sporttinen toppi yhdistetään tyttömäiseen hameeseen! Mitä yllättävämmät vaateyhdistelmät, sitä parempi asu yleensä on! Ainakin melkein aina. Mutta oonko ainut (myös tässä) jonka silmään tosin tää hame näyttää lyhyelle? Joko mun jalat on kasvaneet pituutta tai sit musta on tullut aikuinen haha

Tänään ei oo kyllä ollut se onnistuinein päivä. Tuntuu etten nukkunut viime yönä silmänräpäystäkään, koska keuhkojen ulos yskiminen piti mut suhteellisen kiireisenä. Tän vuoksi oon ollut armottoman väsynyt tänään ja oon jopa ottanut kolmio yskänlääkettä. Tänään piti olla ilon päivä, että oisin saanut mun läppäriin uuden laturin aka uuden elämän. Mutta eihän elämä näin helppoo oo. Vika ei sinänsä ollut laturissa, vaan siinä että laturi on katkennut tietokoneen sisälle, eikä silloin uudella laturilla tee yhtään mitään. Miten näin voi käydä??? Ainut haave ois nyt, että saisin mun kuvat ulos siitä koneesta, koska eihän tietenkään mun varmuuskopiointi ollut up to date. Vaan sellaiset kolme kk myöhässä. Kenellä on oikeesti aina varmuuskopiointi up to date? Tuntui myös että näiden kuvien tänne blogiin saamiseen meni pieni ikuisuus (aka yksi tunti), kun normaalisti siihen ei näin paljoa saa aikaa tuhlattua. Onni onnettomuudessa tietty on se, että mun kone hajos nyt, eikä vasta parin viikon päästä, koska nyt pystyn käyttämään konetta kotona, kun taas Lappeenrannassa ois tilanne ollut vähän toinen! 

Tästä kuivasta ja raastavasta yskästä ois nyt päästävä eroon, viimeistään lauantaina, koska mä en halua lähteä Marokkoon tässä kunnossa. Tietty sinne lähdetään, vaikka pää kainalossa :---D Nyt pakko ottaa kaikki vippas ja poppas konstit esiin, tän karkoittamiseksi. 

4 kommenttia:

 1. Allblackeverything toimii kyllä aina ! Ihan loistava asu :--) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toimii kyl aina! Voi kiitos :'------)))

   Poista
 2. Aivan ihana asu ja niin myös hiuksesikin :-)

  matildanieminen.blogspot.se

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! Nää hiukset on kyl niin ihanat hih :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates