• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ADIDAS ZX500

 sneakers / Defshop


ADIDAS ZX500. Paluu arkeen, asukuvien ottamisen kanssa on aika rankka haha. En muistanut kuinka vaikeaa näitä olikaan yksin ottaa :----D  Lähistöllä oleva junarata on ehkä mitä vaarallisin paikka ottaa yskin kuvia kolmijalan kannsa. Mitä sitä ei blogin eteen tekisi..? Onneksi tää rata taitaa olla melkein hylätty, en usko että tästä kulkee junia kuin todella harvin. Ei sentään hengenvaarassa näitä kuvia teille ottanut! Aina kun mä saan jotain päähäni, niin sitten se on pakko toteuttaa. Anyways, vähän poikkeavaa materiaalia matkakuvien sekaan, vähän sopivampaa syksyistä asu inspiraatiota! Matkakuvia on kyllä vielä vähän (reippaasti) tulossa!

Oon jo hetken kärsinyt kamalasta inspiraation puutteesta pukeutumisen suhteen, aamulla kiskon vain lähimmät farkut jalkaan teepparin kanssa. Syksypukeutuminen pitäisi olla just sitä inspiroivinta aikaa, se best season pukeutumisen suhteen. Nyt tänään, vihdoinkin heräsin siihen että aivot pursuaa uusia ideoita, jostain pienestä se taitaa olla vain kiinni! Mutta mikä siinä on että joka syksy, tuntuu siltä että viime vuoden villapaidat ei enää toimi ja pakko saada uusia? Tuntuu että multa on kesän aikana kadonnut kasa villapaitoja ja nyt pitää hamstrata niitä lisää kaappiin, jotta selviää syksystä haha... Oon jo 'syyllistynyt' siihen että oon ostanut uuden toppatakin ja pipon talvea varten, sen lisäksi että talvikengät ostin jo heinäkuussa :'-----D Koskaan ei voi olla liian valmistautunut...?

Pukeutumisen suhteen täähän on sitä parasta aikaa, jos unohtaa sen että sataa. Vielä tarkenee olla ilman sukkiksia hameen kanssa, jos pukee päälle villapaidan. Minihame ja muhkea villapaita näyttää uskomattoman hyvälle yhdessä ja sporttisemman fiiliksen kokonaisuus saa kun pukee jalkaan lenkkarit nilkkureiden sijaan. Farkkuhame ja lenkkarit ainakin toimii aina yhdessä. Pakkohan se on myöntää että oon aivan koukussa lenkkareihin. Kuinka monta paria sitä kehtaa itselleen hamstrata, ennenkuin hävettää? Villapaidat ja lenkkari, kaksi mun lempparia. 

*saatu

4 kommenttia:

 1. Mie tarviin kans neuleita... Kaapissa on niitä vaan kaks, toinen on sellanen jätti-iso joka ei tuu mahtumaan minkään takin alle joten se on enemmän vaan alkusyksyn tai kotoilun paita, ja toinen on ihan kulahtanut ja blääh. Siis neuleostoksille! Harva neule vaan sopii miun kropalle :( Ihana asu kuten aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Heh mulla on kyl vähän enemmän kuin kaks neuletta :--D En tiiä sopiiko mulle isot ja löysät neuleet, mutta sellaset poolokauluksella on jotain mistä tykkään ihan älyttömästi!

   Poista
 2. Mä oon kanssa ihan hullu hamstraamaan neuleita! "Tietenkin mä tarviin tän valkosen neuleen, mullahan ei oo vielä valkoista" ja kotiin päästessä huomaan, että se olikin sitten jo kolmas :D Varmaan aika siistiä ja karsia vaatekaappia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha sama homma täällä! Tuntuu että aina 'puuttuu' just se tietty mitä haluisi käyttää :----D Mä kesällä onneksi vein kirpparille aika hyvin vaatetta, tosin aika paljon sitä on vielä jäljelläkin :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates