• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

INTO THE BLUE

kuva: Lotta

INTO THE BLUE. Jardin Majorelle, satumainen puutarha Marrakeshissä. Kuin toinen maailma verrattuna pölyiseen ja meluisaan Medinaan. Ihan kuin olisi matkannut pitkälle viidakkoon, kun todellisuudessa ollaan vain muutaman kilometrin päässä Medin keskustasta. Tämä puutarha kuului ennen Yves Sain Laurentille ja siellä on muun muassa hänen muistomerkkinsä. 

Valkoinen teeppari ja levikset, toimii aina. Asussa matkustettiin neljä tuntia täpötäydessä junassa seisten ja seikkailtiin Medinassa ennenkuin edes löydettiin ulos koko paikasta, päästäksemme tänne puutarhaan. Voin kertoa että saattoi olla hieman hikistä hommaa :-----D Muutenkin taisin hikoilla koko matkan aikana enemmän kuin koko vuonna yhteensä! Näin nice to know näin teille haha. Vaikka ehkei olo ja naama ookkaan hehkeimmillään, tää sininen pylväikkö oli pakko ikuistaa kuviin. 

Tämä puutarha oli ihmeellinen, täynnä mitä kauniimpia nurkkia ja tämä sininen. Rakastan sinistä väriä niin paljon, se on aina ollut mun lempiväri. Tää sininen on uskomattoman intensiivinen, niin syvä ja upottava.

2 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää :) Ja todellakin toi sininen !! rakastuin samaiseen intensiiviseen sävyyn Meksikossa, mutta pitänee varmaan lähteä sitä ihailemaan myös Marokkoon ;--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Toi sininen oli kyl jotain, ja ylipäätänsä Marokossa tuntui että kaikki oli niin intensiivisen väristä! Heh ehkä mun pitää lähtee sit Meksikoon seuraavaksi! ;--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates