• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LIGHT TONES


Suomen syksy on täydellisimmillään juuri tälläisinä päivinä. Niinä päivinä kun jalat tarkenee vielä lyhkäisissä helmoissa, kun pukeutuu villapaitaan ja takkiin. (montakohan kertaa oon tän todennut jo blogin puolella tänä syksynä/menneinä syksyinä?) Jos miettii minkälaiseen syystakkiin kannattaa sijoittaa, mä suosittelen kyllä pitkää trenssiä. Se näyttää tyylikkäälle missä asussa tahansa, pitkä helma lämmittää vähän enemmän ja se on klassikko mikä säilyy ajankohtaisena kaudesta ja vuodesta toiseen. Kerman vaalea väri on todennäköisesti kaikista helpoiten yhdistettävissä. Tää takki on yks mun ehdottomista lemppareista!

Tykkään tän asun vaaleasta värimaailmasta superisti! Pukeutuminen on silloin helppoa, kun vaan yhdistelee mahdollisimman paljon samaan värimaailmaan kuuluvia vaatteita keskenään haha. Mulla on tapana pukeutuessa käyttää vain yhtä väripalettia, joko vaaleaa tai tummaa. Oon huvittavan huono yhdistelemään värejä keskenään. Vaaleisiin väreihin pukeutumista helpottaa toki se, että on vähän ruskettunut Marokon matkan jälkeen :---D Muuten sitä saattais näyttää aika haamulle...

At the moment oon tosiaan Norjassa, pitkästä aikaa! Pääsin irrottauttumaan arjesta pidennetyksi viikonlopuksi, tosin hirvittää jo se että ihan just pitää lähteä takaisin Suomeen. Viime kerrasta kun nähtiin ehti kulua noin kaksi kuukautta, mikä on ihan hullun pitkä aika. Kahta elämää eri maissa on vaikea yhdistää, kun toinen on täyspäiväisessä duunissa ja toinen opiskelee täyspäiväisesti. Tietenkin mun on helpompi lähteä opintoja karkuun hetkeksi. Mutta kuten oon todennut varmaan jo aikaisemmin, kaikkeen tottuu. Yksinoloonkin tottuu pelottavan nopeasti, voi olla aikamoinen shokki ens vuonna kun yhtäkkiä ollaan yhdessä joka päivä haha, hyvällä tapaa tietenkin. En malttais odottaa että tää syksy ois jo ohi!

Mut nyt riittää tää päätön kirjoittelu, tuntuu ettei mun kirjoituksissa oikein koskaan oo sitä punaista lankaa.... Laters :--*

4 kommenttia:

 1. Anonyymi26/9/15

  miten sulla on noin kärsivän näköinen ilme jokaisessa kuvassa aina? :-D hymyile joskus ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on mun 'cool' ilme :---D Nojaa, pitäs hymyillä enemmän, näiden kuvien joukossa vaan ei ollut yhtään asun kannalta onnistunutta hymykuvaa!

   Poista
 2. Kiitos näistä syystakkivinkeistä! Täytyypä laittaa korvan taakse :)

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates