• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOROCCAN PATTERNS


MOROCCAN PATTERNS. Hieman erityylisiä asukuvia tällä kertaa. Nämä kuvat napattiin vanhassa kaupungissa, Medinassa, illalla ennen kun mentiin syömään Rick's Cafe nimiseen ravintolaan. Jos ootte nähnyt Casablanca nimisen elokuvan, tää ravintola oli juuri se mikä siinä elokuvassa näkyi! Jos jotain toteen siitä ruuasta ja ravintolasta, kaikki oli niin hyvää ja ihanaa, että mua melkein itketti siellä :'---D Mut nää kuvat, tykkään näistäkin tosi paljon! Jotenkin tää vähän hämyinen iltahämärä, valkoinen seinä ja mä siinä kontrastina. Toimii! 

Rakastan tätä jumpsuittia niin paljon, tää kuosi on täydellinen, kuten väritys ja istuvuuskin. Mulla oli mukana vielä tähän päälle musta hiutulaviitta peittämään paljaita olkapäitä. Voin sen myös jo sanoa, että tää reppu tulee olemaan varmaan kaikissa kuvissa mitä Marokosta mulla on haha... Ainut laukku mikä mulla oli messissä ja siitä voittekin sit päätellä loput. Tätä haalaria ostaessa mä tiesin että tää on juuri täydellinen valinta Marokkoon, jo ihan vain tämän kuosin ansiosta. Tää oli myös just hyvä valinta kuumuuteen, löysät lahkeet on yllättäen aika vilpoinen valinta, kun tuuli pääsee heiluttamaan lahkeita. 

Jos oon puhunut paljo siitä, kuinka sai paljon "ikävää" kohtelua osakseen Marokossa, niin näiden kuvien ottaminen oli kyllä poikkeus! Otettiin näitä sillai vaivihkaa keskellä katua, joss kulki aika ajoin ihmisiä. Ihana oli huomata, että nää ihmiset huomas meidän kuvaavan ja kierti meidät tai odotti taukoa kuvaamisen kanssa! Kohteliaisuus on asia mikä saa mut hyvälle tuulelle, ihan missä tahansa ja missä tilanteessa tahansa. Asiakaspalvelussakin oli pelkästään kehumista niissä ravintoloissa missä käytiin, Marokkolaiset kyllä osaa ottaa asiakkaan huomioon. Suomalaiset torimyyjät kalpenee silmissä Marokkolaisten torimyyjien rinnalla asiakkaiden sisäänhoukuttelulla ja totesinkin yhdessä vaiheessa että täällä melkein kaipaa sitä suomalaista 'huonoa' asiakaspalvelua :---D Sitä normaalia tasoa! Mä oon ehkä vähän sen tyylinen ihminen, joka väsyy siihen tyrkyttämiseen ja yliampuvaan käytökseen.

Sen huomasi heti siinä, ettei mulla oikein tullut mieleenkään tehdä ostoksia näistä kojuista. En tiiä onko tää vaan mun juttu, vai suomalainen juttu, mutta mä en tykkää siitä ettei tuotteella oo selvää hintaa, joka lukee siinä tuotteessa. Multa vaatii ponnisteluja, että alan kysymään paljon tää maksaa, puhumattakaan tinkaamisesta! Oon varmaan jokaisen tollaisen kojun unelma asiakas, koska mukisematta maksaisin vaan sen ekan sanotun hinnan, koska en vaan jaksa alkaa tinkaamaan. Musta se on niin epämiellyttävää! Mut joo, pointtina oli se, että musta oli tosi väsyttävää olla siellä keskellä tätä markkina aluetta. Vähän niinkuin välttämätön paha, se kokemus. 

2 kommenttia:

 1. Tykkään niin näiden kuvien rauhallisesta tunnelmasta :) Näyttää tosiaan, että oltais jossain hiljaisellakin kadulla, vaikka tosiasiassa sai väistellä niin ihmisiä, aaseja, moottoripyöriä kuin autojakin :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin!! haha rajauksella saa kyl paljon peitettyä kuvissa :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates