• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BECAUSE I AM BLUE


Nämä kuvat ei ainakaan oo kärsineet siitä kellertävästä valosta mikä sisätiloissa vallitsee. Haha. Olin epähuomiossa vaihtanut kameran asetuksia _hieman_ sinisempään päin ja noh nämä on sinisiä. Onneksi sain aika hyvin nää koneella pelastettua, ainakin mä oon ihan normaalin värinen! Harmittaa vähän kyllä, että asukuvat tän tukan kanssa meni vähän pieleen. Tajusin että vaaleanpunaisen tukan kanssa on vaikea pukeutua näköjään mihinkään muuhun kuin mustaan :---D Toisaalta musta toimii aina.

Yllätyin kuinka innoissanne ootte tästä tukan väristä, niin mäkin! Mut tää (harmiksi) on pesussa lähtevää sorttia tää väritys ja täällä ruudun toisella puolella on taas ihan normaali blodi Reetta :--P Ehdottomasti aion piipahtaa tulevaisuudessakin pinkin puolella ja just se, että väri lähtee pesussa pois kokonaan on mulle tärkeää. En ehkä kuitenkaan haluis olla _aina_ vaaleanpunatukkainen, vaikka se älyttömän hyvälle näyttääkin. Tajusin myös näiden kuvien kautta, että huh kun mun tukka onkin kasvanut! 

Asusta nyt ei varmaan voi paljon mitään sanoa? Poikaystävän mukaan tää oli aika badass asu, nahkatakkeineen ja mustine Stan Smitheineen. I like it. Musta on se väri mikä toimii turvapaikkana, kun mikään muu ei innosta. Nää kuvat on napattu eilen yöllä ikeassa, Norjassa ikeat on 11 asti auki!! Mun mielestä se on ihan hullua, mutta täällä aivan normaalia. Ruokakaupat ei oo sunnuntaisin auki, mutta viikolla ne on suurimmaksi osaksi just 11 asti auki illalla. Suomen 9 kiinni menevät ruokakaupat tuntuu aika lasten leikiltä tän jälkeen. 

Laters :--*

8 kommenttia:

 1. eikä oo, mun mielestä vaaleenpunasen tukan kaa voi pukeutuu ihan mihin vaan haluu! :D ja se on muuten ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ehkä mun pitää sit vaan avartaa mun ajatusmaailmaa :---D Kiitos!

   Poista
 2. Musta asu saa kyl extraboostia noiden hiuksien kanssa! Looking good! :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot oikeessa, ihan eri asu näiden hiusten kanssa! ja kiitos :---))

   Poista
 3. Mitä käytit tän tukan värjäämiseen, jos kerran lähtee pesussa kokonaan? Huvittais testata kaikenlaista, mutta pelkään, että tarttuu luonnonvaaleaan tukkaan liian hyvin. Lisää tätä punaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytin Biozellin uusia värjätyille hiuksille tarkoitettuja tyvisrpäytä ja punaisessa! Mulla on kans ihan luonnon'vaalea' tukka, kuten nyt muista kuvista voi päätellä ja lähti hyvin pois! Piti pari shamppoo pesua tehdä mut sit lähti hyvin :--) Et kaiken järjen mukaan pitäs lähteä kaikilta pesussa pois, tosin jos vaikka latvan on vähän kuivat ja huonommassa kunnossa voi olla että niihin se vois tarttuu liiankin hyvin...? Mä meinaan kyl vielä uudelleen siirtyä tähän punaiseen :----D

   Poista
 4. Anonyymi24/10/15

  Oli pakko tulla lukemaan blogia tietokoneella, kun kännykällä on nykyisin ihan tuskaa tuon alapalkin kuvien kanssa. Mul on iPhone, ja tuo alapalkki, jossa kuvat pyörii, rikkoo mobiiliversion siis ainakin iOS:ssä, en tiedä miten androidissa toimii. Mut magee asu ja NIIIIIN HOT tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä ikävä kuulla! Mulla on itsellä android ja toimii siinä hyvin, pitää viel pyytää joltain iphonen käyttäjältä että saisin kattoo miltä näyttää, niin voisin koittaa korjata sen sitten paremmaksi! Kiitti kun kerroit, itse kun on vaikea välillä tietää miten ominaisuudet toimii eri versioissa kuin itsella :--P Kiitos! Tää tukka on kyl aika cool :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates