• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FROM BOYFRIENDS CLOSET


Jatkamme tän takin kanssa vielä tänäänkin! Parhaimmillaan tää on mun mielestä ihan vain just tälläin, villapaidan ja mustien farkkujen kanssa yhdistettynä. Oispa pukeutuminen aina näin helppoa! En ehkä normaalisti omistais tälläistä villapaitaa, tai no en omista tätä oikeesti. Oon ominut täysin poikaystävän pehmeimmän villapaidan ja oon todennäköisesti pitänyt sitä enemmän päällä kuin hän haha. Musta se miten tää on ylipitkä jotenkin sopii mulle, näiden farkkujen ja tän takin kanssa. Eihän tää ees näytä siltä ettei tää ois mun villis!?

Klassista pukeutumista on näkynyt aika reippaalla kädellä täällä blogin puolella viime aikoina. Taino klassista ja klassista, en mä nyt sentää bleiserissä ja valkoisessa kauluspaidassa oo täällä heilunut. Ehkä oikea sana onkin casual basics? Enhän mä oo ainut jolle monet termit aukee ja toimii paaljon paremmin englanniksi? En oo nyt noin pariin viikkoon puhunut suomea ollenkaan, jos ei lasketa paria kertaa mitä oon suomiräppiä kuunnellessa vetänyt mukana XD Huomaan välillä ajattelevani englanniksi! Sen lisäksi tietenkin että poikaystävän kanssa puhutaan enkkua koko ajan, on myös melkein kaikki mitä luen, kirjoitan yliopiston ja sosiaalisen median ansiosta englantia. Tää blogi on ainut paikka minne mä kirjoitan suomeksi. Kalenteriinkin kirjoitan melkein kaiken englanniksi. Niin tän vuoksi, monet asiat tuntuu toimivan paremmin englanniksi ja siksi fraaseja aika usein täältä englanniksi löytyykin. 

Englannin kielestä tosin ei löydy vastinetta sanalle onnellinen

Toivottavasti teillä on ihana viikonloppu tiedossa, mun ohjelma on tyhjä. Mikä on ehkä parasta mitä mä tiiän, olin ehkä joskus se joka oli menossa ja tekemässä ja juhlimassa ja seurassa, mutta nykyään taidan olla ihan se päinvastaisuus hehe.... Laters :--*

8 kommenttia:

 1. En tiennytkään, että kirjoitat, puhut taikka ajattelet englanniksi. Joten siis kiva, että kirjoitat tänne suomeksi niin tämäki höpöläinen ymmärtää mitä kirjoitat. Noei, kyllä mä ymmärrän englantia sujuvasti, mutta se puhuminen on eri asia. :D No mutta siihen itse asiaan eli tuohon asuun. Minusta casualit asut on parhaimpia. Kun niihin ei liikaa vaivaa päätä mitä pukee niin saa helposti kivan asun. :) Tykkään tuon asun rentoudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo toi enkuks ajatteleminen on välillä outoa :---D Tietty sit kun oon suomessa kotona/kavereiden kanssa niin suomi on number one kieli, mut näin poikaystävän kanssa ei ihan niin haha. Ja tosiaan opiskelut on enkuksi kaikki! Nää on kyl just niitä parhaimpia asuja! Ja vaikka asussa ois joku vähän fiinimpi osa, niin on kiva yhdistää se jotenkin rennosti!

   Poista
 2. Sanon samaa ku Jenna, määkään en tienny tuota vaikka tosi tiesin, että poikaystävän kans enkuksi.. Monet jutut kääntyy kyllä paljon helpommin enkuksi ja se on jännä miten monet ilmaisut ja sanatki tuntuu löytyvän sieltä paremmin :D Varsinki koulujuttuihin liittyen sillä vaikka meillä suurin osa tehdäänkin suomeksi niin kyllähän artikkelit on englanniksi.. Tuo kokonaisuus on taas kerran aivan nappivalinta :D Mää en kohta oikeesti ees viiti enää kommentoida sulle ku tuntuu, että jokaseen postaukseen oon vaan silleen "upea asu taas!!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tälläsiä kyl toisista ihmisistä tuu ajatelleeksi varmaan :--D Enkussa on kyl paremmat 'sanonnat' ja ilmaisut kuin suomessa, osittain ainkakin. Sit välillä tuntuu että, ainakin mun, enkun sanavarasto on sit suppeempi verrattuna suomeneen. Just ton artikkeli jutun takia mun mielestä on paljon helpompi opiskella englanniksi, koska se kääntäminen on yhtä tuskaa haha! Et saa lopettaa kommentointia!! XD

   Poista
 3. Kyllähän ton takin hankkiminen oli ku ois laittanu rahaa pankkiin! Sopii kuin nyrkki silmään ja istuu kuin hansikas.

  Ei kannata viikonloppuna turhaa höntyillä tuli hännän alla ja pää kolmantena jalkana, ehtii sitä myöhemminkin.

  Haha nyt on taas tällä hullulla halvat huvit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'---------------------------D en kestä!

   Poista
 4. Mäkin puhun englanniksi poikaystäväni kanssa ja kirjoitan listat + just kalenterijutut ym. englanniksi, koska no, se on vaan niin paljo hienompi kieli ja näyttää sekä kuulostaa kivemmalta :'D

  PS. Niin ihana takki ja upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha i feel you :--D Englanniksi kaikki kuullostaa vaan järkevämmälle! Kiitos!! :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates