• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HOW TO FIND YOUR STYLE


Kun päälläni on jotain ylläolevan näköista ja tapaista, olen omimmillani. Musta tuntuu just omalta itseltäni ja hyvältä. Rakastan pukeutua myös näyttävästi, trendikkäästi ja kokeileviin kokonaisuuksiin, mutta tää on se tyyli mihin mä aina palaan silloin kun on kiire tai oon erityisen mukavuudenhaluinen. Casual chic. Oman tyylin löytämisen suhteen mun mielestä tärkeää on se, että hiffaa ne jutut mitkä tekee onnelliseksi ja päättää että se on ookoo. Ei tarvi todellakaan yrittää olla jotain mitä ei oo. Inspiraation ottaminen ja kerääminen muilta on enemmän kuin suotavaa, mutta jos homma menee kokonaan matkimiseksi, on hukannut sen pääpointin pukeutumisessa. Myönnän että kyllä mäkin joskus saatan inspiroitua niin vahvasti, että pakko pukea tismalleen sama asu päälle kuin oon jossain nähnyt, toki omasta kaapista löytyvillä osilla. Tärkeää on tehdä sitä omaa juttuaan, vaikka välillä tekee hyvää ja piristää se että poikkee mukavuusalueiltansa. Isoja oivalluksia. 

Nää kengät on ihan lempparit! Samalla tosi klassiset ja edestä päin katsottuna näyttää aivan tuiki tavallisilta umpinaisilta nilkkureilta. Kiehtoo se että koko kenkien juju onkin tossa sivulla! Sukkien kanssa nää vois toimia myös aika kivasti. Mun tyylin-löytämis-tarinasta sen verran, että ennen olin wow-elementtien keräilijä. Mitä hullumpi ja näyttävämpi vaate tai kokonaisuus, ihastuin siihen. Kun tarkastelee mun vanhoja asuja, niin huomaa että oon ollut kävelevä huutomerkki :---D Pikkuhiljaa tajusin sen että ei tarvi yli-yrittää. Huomasin että mulla ei oo kaapissa niitä ihan normaaleja perus vaatteita, kuten valkoista teepparia tai hyviä farkkuja. Kaikki vaatteet oli jo itsessään statement kappaleita. Tällä hetkellä rakastan ihan _tavallisia_ vaatteita haha. Mun vaatekaappi on muuttunut värittömäksi ja pehmeäksi, se sisältää hyvänolon vaatteita. Perusneuleet ja farkut saa mun sydämen tykyttämään, varsinkin jos niissä on näyttävä pieni yksityiskohta tai idea, kuten nää kengät. 

Ainakin tänne alkaa melkein alkutalvi olla kotoutunut, koska asukuvia ottaessa meinaa jäätyä pystyyn.. Tänään aamulla herätessä oli pakkasta. Mihin katos kaikki syystakki-kelit? Sellaset kelit että voi olla hameessa ja takissa ja nilkkureissa? Allekirjoittanut istuu ruudun toisella puolella pipo päässä tätä kirjoittaessa :----D

Laters :--*

8 kommenttia:

 1. sulla on kyl pettämätön tyylitaju! ah rakasta sun kuvia ja asuja<3 noi kengät on kyl nii hyvännäköset, ei ihmekkään kun tykkäät niistä! mieki tykkää:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ääk kiitos!<3 Samaa voin sanoa susta!! Haha nää kengät on kyl buenot :---D

   Poista
 2. Kuulostaa niin tutulta!! Kävin joskus keväällä vaatekaappii läpi ja tajusin et mullakaan ei ollut yhtään tavallista valkosta t-paitaa. :D Sun päällä näyttää kyllä kaikki kivalta, sekä ne ihan tavalliset että statementvaatteet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha melkoinen moment of truth hetki :----D No onneks ei oo niin vakavaa kuiteskaan! Aa voi kiitos! Joskus on kyl kiva heittää päälle jotain näyttävää :---)

   Poista
 3. Ihana asu! Pakko kysyä, onks kännykän kattominen asukuvissa siun uusi villitys? :p Varmaan kolmessa viimeisessä asukuvapostauksessa on kuva, jossa katot kännykkää ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hah ei mikään villitys, otan puhelimessa olevalla kaukalaukaisimella kuvat kun kuvaan yksin joten puhelin on pakko olla kädessä :---D Sille on välillä tosi vaikee keksii huomaamatonta paikkaa, joten sit oon tykännyt nyt myös niistä kuvista joissa se on mukana!

   Poista
  2. Hahah aivan, sori :p pystysitkö linkkaamaan sitä pistausta missä puhuit tosta kamerasta tai kertomaan siitä tässä vähän, en muista tarkalleen enkä osaa löytää sitä postausta. Haluisin nimittäin itelleni kans ton tollasen kaukolaukaisutoiminnon ja uuden kameran osto on muutenkin ajankohtainen! :-)

   Poista
  3. Ei mitää! En kovin tarkkaan oo tainnut missään siitä kertoa, mut tosiaan ostin Olympus pen E-PL7 rungon ja oon tykännyt siitä tosi paljon! Jämäkän ja hyvän tuntuinen kädessa. Siinä on sisäänrakennettu wifi ominaisuus joka sit toimii puhelimen kanssa kun puhelimeen lataa ton olympus image share apin ja sit luo yhteyden kameran ja puhelimen välillä, puhelimesta pystyy sit laukaisemaan kameran ja samalla näkee kännykästä mitä näkyis kamerasta! Ei tosi tosi kätevä, ainakin mulle! :---) Hmmm en oikein tiiä mitä muuta kertoisin tosta kamerasta? Siinä on myös alaspäin taittuva näyttö! Ja kokonaisuudessaan se on tosi helppo käyttöinen, toki mulla oli olympuksen kamera entinenkin. Kysy jos on jotain kysyttävää vielä, niin osaan sit vastata tarkemmin! All in all tosi hyvä kamera, en oikein sen spekseistä tai ammattimaisuudesta osaa sanoa mitään :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates