• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OCTOBER WANTIES

OCTOBER WANTIES

1, SHERLING JACKET 
2. SHOULDER BAG
3. KNITTED SWEATER DRESS
4. CAPOon haaveillut pitkään sherling takista. Harmikseni ne maksaa maltaita tai melkein sopivat yksilöt on hassun näköisiä päällä :---D Zarassa oli tänä vuonna kivanoloinen yksilö, mutta näytin aivan putkilolle kun siinä oli vetskari kiinni.... Ongelmia vain joita on isolantioisilla ihmisillä haha. Tää kuva oma on BikBokista ja aika täydellisen näköinen! Ehkä jos voitan lotossa? Multa puuttuu kokonaan kivannäköinen käsilaukku, kaikki veskat on isoja jonne mahtuu kaikki tietokoneesta puoleen omaisuuteen. Tällä hetkellä, kuten tuosta ruskeasta takista voi päätelläkkin, ruskea tuntuu just oikeelle värille. Pitkään välttelin sitä laukuissa kuin kengissäkin, mutta nyt mokka iskee ihan missä asusteessa tahansa! Tää H&M:n laukku on aika söpön näköinen, eikä myöskään pahan hintainen ollakseen premium kokoelmaa. Sopis myös tuon ylläolevan takin kanssa yhteen!

En tiiä miten oon elämäni talvet selvinnyt ilman villamekkoa! Täydellinen on joko harmaan tai tumman sinisen värinen ja siinä vois olla myös roll neck kaulus, näin talvea ajatellen. Mitta sais olla polven alapuolelle, jotta tarkenis pelkästään sillä, hatulla ja timberlandeilla (ja ehkä myös läpinäkyvillä sukkiksilla...)! Täydellinen talvi vaate, aka pakko saada! Toinen pakko saada tätä seasonia varten on kipparilakki. Trendikkäin päähine pitkään aikaan, hyvää vaihtelua ainaiselle pipolle tai pitkään hattu sceneä hallinneelle iso lieriselle herrainhatulle. Tää ois ehkä myös helppo yhdistää ja pysyis päässä muun muassa pyöräillessä :---D Jos ootte bongailleet hyvän näköisiä ja hintaisia, niin ilmiantakaa! Vaihtoehtoisesti vois koittaa löytää omansa myös kirpparilta,  vois olla mahdollisuus saada autenttinen yksilö. 

Tää kuvan kokonaisuus näyttäis aika hyvältä puettuna päälle! Laters :--*

4 kommenttia:

 1. Aaaaahh!! En kestä miten ihana toi takki ja toi villamekko!!! <3 ja ihan täydellinen kombo myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä!!! Mäkään en kestä :----D Ja sit noi tietty maksaa ihan maltaita....

   Poista
 2. Mäkin oon etsinyt tuollaista takkia pitkään! Se acnen versio ois täydellinen myös mun lantion osalta ( mulla siis sama ongelma :D) mutta se sattuu maksamaan ainakin kolme kertaa sen mitä oisin valmis maksamaan:( ehkä joskus... Noi kaikki vaatteet tuossa kollaasissa on kyllä upeita <3

  beatasandell.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo ees uskaltanut vilkaistakkaan sitä Acnen takkia koska tiiän että se maksaa liikaa XD Enkä kyl tätä bikbokin kaan omaa uskaltanut kokeilla, ehkä joskus ehkä joskus... Mä voisin kyl ton kollaasin ottaa heti kaappiini!!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates