• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SHERLING JACKET


Olen rakastunut. Täydelliseen sherling takkiin.

En tiedä mitä mä tästä sanoisin, tää on kaikki mitä oon toivonut ja enemmän! Katselin tätä jo noin kuukausi sitten, en edes uskaltanut kokeilla päälle. Nyt kokeilin ja en enää riisunut sitä päältä pois. Luin jostain että jos sovittaessa jotain vaatetta se tekisi mieli jättää heti päälle, on vaate ostamisen arvoinen. Mä voisin olla tää päällä sisällä, nukkua tää päällä ja tää vois olla mun ainut takki ja olisin kuitenkin onnellinen. Jos suunnittelisin takin, se olisi juuri tämä! Täydellinen ruskea mokka, pehmeääkin pehmeämpi sisä-pörrö, vyö vyötäisillä, juuri oikean mittainen malli ja korkea kaulus. Ehkä yksi niistä harvoista takeista jotka näyttää hyvältä myös silloin kun ne on kiinni haha... Tää on ensimmäinen 'nahka'takki minkä omistan ja samalla kallein asia vaate minkä oon koskaan ostanut, kamalaa miten sitä heti alkaa miettiä vain rahaa. Onneksi kelsitakit säilyy pinnalla vuodesta ja talvesta toiseen, koska me ollaan tästä lähtien erottamattomia.

Osaan aina itselleni kovin hyvin perustella että lämpimiä takkeja tarvitsee aina. Suunnitteilla ei oo muuttoa etelään, ainakaan hetkeen. Vaan Norjaan haha.... Joten eiköhän kaikille mun takeille tuu käyttöä, en tiiä tasapuolisuudesta tosin, koska tää saattaa omia ruutuaikaa eniten. Tätä kai tää materia onnellisuus on? Onnellinen oon jokatapauksessa, joka kerta kun tätä takki niskaan vedän, vaikka välillä hirvittää se että sijoitin puolet mun kuukauden vuokrasta tähän XD Mut sitähän tää on, sijoitus. Sijoitus mun lämpimyyten talvella, moniksi vuosiksi eteenpäin. Oonhan tämänlaisesta takista haaveillut jo pari talvea. 

10 kommenttia:

 1. Tuo on täydellinen! Mulla ollut niin pitkään tuollainen hakusessa.. Mistä onnistuit löytämään tuon ihanuuden? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ah unohtu kirjoittaa, mut BikBokin never denim mallistossa!

   Poista
 2. !!!!! On kyllä ihan täydellinen :D Näissä nuo sun hiuksetkin näyttää ihan pirun hyviltä ja ekaa kertaa ikinä tuli fiilis, että ei juma määkin haluan tuon mittaset hiukset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe onhan tää!! XD NO huh kiitos, todellisuus oli se että olin ollu ties kuinka kauan pesemättä näitä ja kerrostanut vain kuivashamppootta :'--------D Sun hiukset on kyl niin upeet, mut en sanois ettei tää lyhyt malli sopis sulle!

   Poista
 3. vau ihan mielettömän upea takki ! aivan luotu sinulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos<3 Tuntuu just siltä et meidät oli tehty toisillemme :---D

   Poista
 4. Kyllä sitä hyvään takkiin saa sijoittaa! Lämpöiset takit tulee olemaan Suomen oloissa käytössä paljon ja toi tosiaan on takki, joka kestää pidempään kuin yhden talven. Ja voin vaan kuvitella, miten lämmin toi on, näyttää ainakin hirmu ihanalta ♥ Olis kiva nähdä pian asu, jonka oot kasannut ton takin ympärille :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä että muutkin on samaa mieltä kuin minä! Kiitos :----) Pian on tulossa asu tän kanssa!

   Poista
 5. Upee takki. Se on niin kiva fiilis kun löytää vaatteen jota pitää lähes kokoajan. Tietääpähän ainakin, ettei rahat menny hukkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Älä muuta sano! Varsinkin kun en oikeastaan koskaan osta mitään kovin kallista :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates