• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SHERLING VEST


Oon luonteelani tekijä, sellainen joka tekee ensin ja sit miettii. Keksin unta odotellessa että miellä on kaapissa jotain kankaan jämiä mun penkkaripuvusta (jääkarhu) ja niistä vois tehdä sherling liivin. Ja niin mä sit tein, tosin vasta seuraavana päivänä. Taisin nukahtaa nopsaa tän idean saamisen jälkeen haha. Oon ehkä huono tekemään tälläisiä DIY postauksia, koska ei mulla oo koskaan suoranaisia ohjeita.. Ei mulla oo mitään kaavoja teille tästä antaa! Periaatteessa tarvitaan kuitenkin yksi iso selkäkappale, kainaloiden alle suorakulmat ja etukappaleita kaksi. Mä mittailin vanhasta liivistä ja vähän summan mutikassa leikkasin ja sit vain ompelin yhteen. Kokeilemalla oppii?? Pitää paljastaa että jouduin kerran purkamaan melkein kaiken. Kuten sanoin, oon doer. 

Lopputulos...Täydellinen! Vitsit tästä tuli ihana, paljon parempi kuin osasin odottaa! Parasta tässä on se, että tätä voi käyttää molemmin päin! Mun lempi puoli taitaa olla, että karvat on sisällä ja alle on puettu muhkee villapaita. Itse kun tekee niin siitä tulee aina paljon kivempi olo, kuin että kaupasta ostais :---) Enkä oo kyl tällästä missään nähnytkään! Talvi, i am ready ;---)

8 kommenttia:

 1. On my, tosta tuli kyllä niin kun sanoit täydellinen! Siis aivan ihana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ää kiitti! Tää on kyl parhait juttuja mitä oon itse tehnyt :----) Haha nytkin istun se päällä täällä XD

   Poista
 2. ihan supersiisti!! kiva nähä se sit johonki asuun yhdistettynä :) mä oon nyt vasta lähiaikoina alkanu lämpee liiveille, ku oon tajunnu et ei niiden tarvii olla sellasii lyhyitä ja pienii niin ku joskus 2008 :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti! Tää kyl on XD Pitää yrittää pian saada tää ikuistettua asussa! Hehe mullakin on jotku liivitraumat yläasteajoilta.... Onneks nää tälläset iso linjaiset on kaukana niistä, että pystyy käyttämään!

   Poista
 3. APUA!!!! Mullekki tollanen pliis!! Ei ois toista jääkarhuasua? :----D Ootan niin paljon näkeväni tän sun päällä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kankaat kyl loppu, mut eurokankaasta varmaan löytyy samanlaista! Ja oli ihan älyhelppo ommella kasaan :---D Toivottavasti huomenna saisin asukokonaisuuden tän kanssa kuvattua!

   Poista
 4. Vauuuu ihana söpö liivi!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Tää on kyl sulonen :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates