• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SUNDAY OUTFIT


Ne päivät jolloin farkut ja villapaita on tarpeeksi. Ilmassa on kirpeä ote ja aurinko paistaa melkein kokonaan pilvettömältä syystaivaalta. Tiedättekö sen syksyisen tuoksun, sen tunteen että ilmassa on jotain uutta? Sormenpäät jäätyy jo ilman hanskoja ja viimein on luovuttanut paljaiden nilkkoje suhteen. Pipot tuntuu niin hyvälle idealle että unohtaa sen, kuinka littanassa hiukset on sen jälkeen. Maassa on enemmän lehtiä kuin puissa ja salaa sitä toivoo että tulisi kunnon kylmä ja luminen talvi. Ainakin mä toivon! Haluaisin ne lapsuuden talvet takaisin, kun lunta oli napaan asti eikä mistään loskassa rämpimisistä ollut tietoakaan. Mä taidan olla talviromantikko. 

Rakastan tän neuleen sivuilla olevia pitkiä vetoketjuja joiden avulla villis muuntautuu nopeasti mielenkiintoiseksi sivuhalkioilla, tai palellessa ne voi kiskoa kiinni saaden normaalin villapaidan. Tuntuu että viimepäivinä en ole oikein osannut pukeutua muhin housuihin kuin näihin polvista rikkinäisiin mustiin farkkuihin. Oon käyttänyt näitä ilmeisesti niin ahkerasti, että ne hajosivat. Nyt kaipaisin vinkkejä mistä saa (kestäviä) mustia korkeavyötäröisiä farkkuja!? Sellaisia jotka on mukavat jalassa ja joista löytyis myös lyhkäistä lahkeen mittaa haha. Oon kuullut että monet vannoo BikBokin farkkujen nimeen, onks ne oikeesti hyvät? Nää entiset on H&M:n ja jo toiset farkut jotka hajoaa käytössä, joten haluisin vaihtaa merkkiä :--P En vaan tiedä mitään kamalampaa kuin farkkujen ostaminen. Mitkään ei ikinä sovi päälle hyvin, parhaiten istuvat farkut oon löytänyt yllättäen aina kirppareilta. Mun kroppa on sopivasti perinteiseen 80-90 luvun farkkuihin istuva, eikä ollenkaan soveltuva tähän 2015 luvulla vallitsevaan muottiin. Paljastakaa mistä löytyy parhaat mustat farkut? ;--)

Näin loppuun vielä muistutus, tänään on viimoinen päivä jolloin voi äänestää Indiedaysin Blog Awardseissa ja jos ette vielä oo mua äänestänyt mutta vähän kutkuttais niin alapuolella olevaa palkkia painamalla se onnistuu! Kiitos jo etukäteen :--*

6 kommenttia:

 1. Ite vannon Monkin perusmustien farkkujen nimeen! Ei löysty inhottavasti edes monen vuoden käytön jälkeen! Suosittelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo sielt en ois ikinä varmaan keksinyt tsekatakkaan! Pitää mitä pikimmiten koittaa käydä kokeilemassa, kiitos :---)

   Poista
 2. Mulla on Bik Bokista ja Ginasta mustat farkut. Tykkään enemmän Ginan, ne on vähän paksumpaa materiaalia ja ehkä tummemmat. Malli oli muistaakseni Molly. Oon ostanut ne uutena ja kun ne kului puhki löysin samana päivänä kirppikseltä toiset :D Kohtalo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuullostaa kohtalolle :---D Mäkin löysin kirpparilta just sopivat ginan farkut viime kesänä (tosin ehkä 10cm liian pitkät mutta....), ehkä pitäs tsekkaa vielä niiden mustat myös! Kiitti vinkistä!

   Poista
 3. Anonyymi30/10/15

  Itelle JC:een farkut on aina just sopivat (taidetaan olla aika saman tyyppisiä kroppamallilta) että jos raaskii maksaa jonkin verran saa aika pitkäikäiset ja laadukkaat farkut, ei itellä oo menettäny väriä tai löystyny, riippuu toki vähä käyttäjästäki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä! Mieluusti kyl maksaa vähän enemmän jos sit tietää että nää kestää käyttöä! Mä saatan olla aika hc käyttäjä hehe :--D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates