• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

2 X OUTFIT FROM TWO YEARS BACK

En ollut tunnistaa itseäni. Miten voi vuodessa ja kahdessa muuttua näin paljon!? Vilkaisin nopeasti vuoden 2012 marraskuun kuvia ja en kestänyt minuuttia kauempaa. Huh. Kaikki tuntuu olevan täysin toisin, ulkonäöllisesti ja (thank god) tyylillisesti tänä vuonna, kuin jopa viime vuonna. Viime vuonna mä taisin jopa käyttää vielä korkokenkiä ja kiharsin mun pitkiä hiuksia. Kaksi vuotta sitten mulla on jäääärkyttävän tummat kulmakarvat, miten oon tonkin unohtanut? Asutkin vaihteli fiinistä erittäin ronskiin ja rentoon tyyliin. 


2014 // 1. Tän asun voisin jopa pukee uudelleen päälle! Valkkasin ns. parhaimmat asut (tai ne missä oli onnistuneimmat kuvat) tähän postaukseen ja tää on tosi kiva! Selvää taitaa olla että omistan nää kaikki vaatteet vieläkin ja noi farkut esiintyi hetki sitten asupostauksessakin. Toi villapaita on _the best_ pakkasia ajatellen. En kestä noita hiuksia. Ne oli niiiin pitkät. Tää paikka oli mun vakimesta ottaa jalustan kanssa kuvia! Alkuperäinen postaus täällä!


2014 // 2. Tätä asua en kyl tälläsenään pukis päälle, vaan vaihtaisin ainakin kengät mustiin nilkkureihin. Toi villapaita ja ruutupaita toimii kivasti yhdessä, eikä nahkahousut oo koskaan vikatikki! Kaikki kamppeet omistuksessa yhä, tosin AirMaxit oon maalannut valkoiseksi. Pitää kaivaa nahkahousut esiin, koska ne näyttää aiak kivalle! Näytän niin erilaiselle pitkillä hiuksilla, junnummalle ainakin! Alkuperäinen postaus täällä!


2013 // 1. NOI KULMAT. Musta ne oli aika siistit silloin. Voisin vetää tän asun koska vaan päälle, jos vaan kengät vaihtuis mustiin nilkkureihin! Nää farkut taitaa olla jo kuopatut, sen verran nopeeta tahtia kulutan mustia farkkuja ja kengät myin viime kesänä! Ne oli aikoinaan joskus 2009/2010---? ostettu saksasta!! Toi pooloneule on perfecto, eka minkä ostin ja lemppari yhä. Alkuperäinen postaus täällä!


2013 // 2. Tää asu on jotain ihan muuta. Näistä vaatteista omistan enään vain conssit, joista en koskaan varmaan luovu, koska noi on mun ekat omat ja toi pitkähihainen paita. Jota tosin käytän hyyyvin harvakseltaan. Noi farkut taisin ostaa vuonna 2010 ja joskus 2013-2015 välillä annoin ne siskolle ja loppujen lopuksi myin ne tänä kesänä kirpparilla :---D Toi ruutupaita taitaa olla muutes sittenkin mökillä varapaitana! Tää tyttö ei kyl näytä yhtää multa hehe. Ja en pukis tätä asua uudelleen, mutta ton ruutupaidan voisin kyl kaivaa esille, koska se näyttää yllättäen aika kivalle! Alkuperäinen asu täällä!

Heh mitä mieltä te ootte? Tunnistatteko mua tai muistaako joku näitä kuvia? :---D Eteenpäin tyylillisesti ollaan menty mun mielestä aika paljon..... Laters :---*

3 kommenttia:

 1. Ihan sellasta kysyisin, että miten sait päivitettyä blogloviniin uuden osoitteen? Oon hankkimassa omaa domainia mun blogille, mutta en oo mistään löytänyt, mitä kautta voisin päivitää siellä osoitteen. Muokata pystyn kyllä blogini tietoja, mutta osoitteen muutos kohtaa en vaan löydä :D osaatko neuvoa, kuinka teit sen? Kiitos hurjasti jo etukäteen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä laitoin suoraan viestiä sinne ylläpitoon niin ne vaihtaa sen sitä kautta! En usko että sitä saa itse ollenkaan muutettua. Et sitten kun on sullo uus osoite pystyssä niin imoita se vaihdos heille vaan :----)

   Poista
  2. Jes kiitoksia sulle!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates