• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ARMY GREEN X BLACK


Tumman vihreän ja mustan yhdistelmä iskee ja lujaa. Tää syksy on ollu kummaa aikaa, koska normaalisti en vilkaise edes vihreiden asioien perään ja nyt olen ollut täysin vietävissä. Maskuliininen iso takki ja naisellinen nahkainen kynähame näyttää myös omaan silmään erittäin hyvälle. Näin yksinkertaisen pukeutumisen kanssa ei voi vain yksinkertaisesti mennä pieleen. Tää nahkahame BikBokista on ollut kyl just hyvä ostos, tuntuu siltä että tää tulee olemaan mun vaatekaapin kulmakivi ja pitkään! Vaikken vielä oo tätä kovin monesti ees ehtinyt käyttämäänkään.Tälläsiä vaatteita/hameita pitäis omistaa enemmänkin. 

Vihreen lisäksi musta on tuntunut hyvin omalle värille viimeaikoina, selkee merkki siitä että talvi on tuloillaan (winter is coming), koska tää vaihe toistuu samanlaisena vuosi toisensa jälkeen. Kesäisin sentään pääsen mustista vaatteista melkein eroon, koska tuntuu että ne sopii paremmin tälle mun kalvenneelle iholle kuin sille kivasti ruskettuneelle. 

Ehkä mun pitää tätä takkia _vähän_ pienentää, koska näyttäähän tää nyt aika massiiviselle. Jos mulla vaan on koskaan aikaa siihen haha. Hyvä sinänsä, mutta elämä tuntuu menevän aika haipakkaa eteenpäin, enkä mä meinaa pysyä mukana. Tuntuu että just nyt tarvitsisin jotain piristävää tähän pimeeseen ja sateiseen arkeen. Onneks eilen leivottiin pipareita. Eihän viel oo liian aikaista!? :---D

Nyt pitäs vaihtaa blogialusta google doc:iin (maaaaailman kätevin ryhmätöiden tekemiseen!!!!!) koska ens pe on eka deadline ja tekemistä on vielä enemmän kuin laki sallisi. Olispa aina mun ryhmässä neljä muuta mua, niin kaikki ois loistavasti ;----D

Laters :--*

4 kommenttia:

 1. Hahah mun on nykyisin aina pakko etsiä tuo puhelin näistä kuvista :DDD Uus harrastus ilmeisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaaa eikää! :-----D Otan haasteen vastaan ja yritän piilottaa sen paremmin ;----P

   Poista
 2. Mua nyt myös musta kiinnostanut pukeutumisessa harvinaisen paljon nyt. Ja harmaa ja ruskea ja muut tyls.. eikun maanläheiset sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihä näissä sävyissä oo mitään tylsää! ;--D Maanläheiset sävyt iskee kyl kovaa tällä kaudella!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates