• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLONDE 2.0


Mä tein sen, marssin kauppaan ja ostin pitkän tupsuvertailun jälkeen blondin hiusvärin ja lykkäsin sen eilen illalla päähän! Totesin tänään että miten kamalan vaikeaa on ikuistaa hiusväri kuviin... Vaikka otettiin nää luonnonvalossa, oli klo 12 jo niin harmaan pimeää että mun hiukset näytti kuvissa vaan entistä tummemmilta :-----D Nää kuvat suunnilleen kuvaa minkä väriset nää on atm, about varmaan kaksi astetta on sävy vaaleampi, varsinkin niistä kohdista mitkä mulla oli ennestään jo hyvin vaaleat. Alla olevat ruskeet hiukset ei tietenkään oo yhtä vaaleat, mikä on aika jees, koska tää on tosi luonnollisen sävyinen! En lähenyt hakemaan platina tukkaa tai mitään liian vaaleaa. Mutta selkeesti vaaleampaa mitä mulla oli ennestään. Sain just sen tukan, mikä mulla on sen pitkän aurinkoisen kesän jälkeen! 

Ostin vielä lisäksi hopea-hiusmaskin KC Professionelilta, että jos tätä sais vähäsen sävytettyä vielä kylmempään suuntaan. Odotin että oisin ollut vähän vaaleampi tän värjäyksen jälkeen, mutta jotenkin musta tuntuu että nää mun hiukset on hankalat värjätä, eikä näihin meinaa mikään väri koskaan oikein tarttua. Mutta huh kun oon tyytyväinen tähän lopputulokseen! Jännitin ihan järkyn paljon miten värjäys onnistuu, koska tää oli eka kerta ikinä kun värjään hiukset kestovärillä. Jos jotakuta kiinnostaa niin väriksi valikoitui Lorealin Preference nimeltään Stockholm sävyssä 10.21, tänään mietin että melkein ois voinut saman sarjan 11.21 ottaa sittenkin, joka lupaa vaalentaa kolme astetta. 

Mitä te pidätte!?

//

I did it! I went to the store and after a throughout comparison of the options i bought a blonde hairdye and dyed my hair! Today i realised that it was early impossible to capture the actual new colour of my hair to the photos. Even though it was 12 a clock the photos were just picth dark making my hair look just darker than it was before :---D I think i managed to make these photos quite realistic. I like how natural the hari turned out and the lighter colour was just what i was looking for. 

3 kommenttia:

 1. Hei Reeta, täälläpä on hieno uusi ulkoasu!!:) Aattelin vinkata sulle tästä mun yhestä postauksesta, jossa oli noita eri kaupan kylmiä vaaleita testissä. Paras oli Kc:n take awy color, vois olla sullekkin hyvä:)
  http://www.lilasyren.fi/2015/07/testissa-5-kylman-vaaleaa-hiusvaria.html

  Mutta noi kuvien värit, joista sulla oli tuossa aiemmassa postauksessa, vaatis jopa ihan vaalennusaineella vaalennuksen ja siihen taiton päälle..

  Mutta kivan luonnollinen tämä nykyinen uusi tukka myös:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitää käydä lukemassa se :---) Joo ajattelinkin kyllä ettei ihan ite tekemällä saa samanlaista kuin noissa mun inspiskuvissa ja tykkään kyl tästä luonnollisesta sävystä! Mennään nyt ainakin hetki tällä ja katsoo sit miltä tuntuu ja kutkuttaako uus muutos :---D

   Poista
  2. Tajusin että kokeilin kesällä tota KCn väriä, eikä se oikein vaikuttanut mitenkään mun tukkaan :----D En tiiä mutta tuntuu ettei tähän mun tukkaan oikein tartu mikään haha.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates