• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GALA


Jotain normaalista poikkeavaa, valitettavan harvoin sitä tulee mahdollisuuksia laittautua näin nätiksi kuin eilen! Vaikkei nämä kuvat teekkään oikeutta tälle mekolle, halusin ne teille näyttää joka tapauksessa. Tämä mekko on todennäköisesti kaunein vaate minkä omistan, yksinkertaisuudessaan tyrmäävä. Ostin tämän aikoinaan vuonna 2012 ekoille vuosijuhlilleni yliopistossa Mangon outlet puolelta. Tän jälkeen oon lainannut tätä kolmeen otteeseen eri kavereille :---D Ja itse en oo päässyt pitämään kertaakaan kolmeen vuoteen ennen eilistä haha.... Tää mekko on jotenkin niin minunlainen. 

Ongelmia aiheutti se, ettei mulla ole minkäälaista tietoa siitä miten näin lyhyitä hiuksia laitetaan juhlakampaukseen! Tän vuoksi valintana olikin sleek-bob 'kampaus'. Koska kampaus oli näinkin huomaamaton, meikki sai olla normaalia tummepi ja dramaattisempi. Voi kuinka rakastankaan tummia luumunpunaisia huulia.

Ihanaa sunnuntai-iltaa teille ja tsempit tulevaan viikkoon! Lares :--*

4 kommenttia:

 1. Ihana tää mekko! :) Ja koko lookki muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tää mekko on kyl ihan lemppari :----)

   Poista
 2. Todella kaunis mekko - niinkuin koko look! :-----) Oon aina kateellinen kun muut osaa meikata vahvan, mutta kauniin meikin.. pitäis ehkä harjoitella :-----')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :-----) Hah en mä tiiä osaanko mä sellasta tehdä, tuntu että tää ainakin silmien kohdalla epäonnistu... Huulet osaan värittää tummiksi :---D Mut harjottelu taitaa kyl olla avain siihen ja sit se, ettei ainakaan molempia, silmiä ja huulia vedä overitummaksi! Mä en koskaan uskaltais käyttää mustaa luomiväriä, et ruskeeta vaan niin ei voi mennä kovin pieleen haha

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates