• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GO BLONDE OR GO HOME


Tällä hetkellä tuntuu siltä että tää oma varsin tumma blondi väri ahdistaa. Kaipaan sitä tukkaa mikä mulla on auringon vaalentamana pitkän kesän jälkeen. Miksen vois siitä nauttia ympäri vuotisena, eihän se tukan värjääminen oo oikeesti kovin big deal. Haluisin selkeesti blondin tukan, en mitään lämmintä platina blondia, vaan sellaisen vaalean! Mutten halua kyllä harmaatakaan :---D En oikein osaa sälittää sitä sävyä mitä haen, haluan vain vaaleampaa. Kerään rohkeutta siihen että marssin kauppaan ostamaan jonkin sortin hiusvärin ja sit teen sen vaan itse. Kampaaja sattuu olemaan liian kallis ja tunne on vahva että kyllä mä osaan sen itsekkin tehdä haha. Eihän se nyt voi olla niin vaikeaa, varsinkin kun mun hiuksia ei oo ennestään oikein mitenkään käsitelty. Ratkaisu siihen että mitä sit tehdään tummemmalle juurikasvulle on se, että sen annetaan kasvaa ja saadaan tavoiteltu tumma tyvi efekti hiuksiin tai sit värjätään tyveä uudelleen. 

Ylhäällä vasemmalla on ehkä eniten se mitä mä haen. Mitä mieltä siellä ollaan? Oonko menettänyt järkeni vai peukutatteko blondimpaa kuontaloa? Menin ihan sekaisin rohkeudesta mitä sain kun leikkasin tukasta pois sen 30cm elokuussa :'-----D

//

At the moment i feel suffocated by my own quite dark blonde (natural) haircolour. I miss that hair which i get after a long suny summer. Why cannot i just have it all year round...? Dying your hair isn't after all such a big deal, but i have been always a bit of a lame person when it comes to my hair. What i want is a blond hair, but not grey or too platinium. Its hard to explain which colour i see in my mind, a lighter version of my current hair? Im collecting courage to just buy a hairdye and do it myself, cause unfortunately going to a hairdresser is too expensive for me. I feel like that i will manage on my own haha. 

What about the roots then? I have been thinking that darker roots look actually quite nice, so i might just be growing them out as they appear. Or ill just dye them again. Top left is closest to the result i am trying to get! What do you think about this!? Have i gone mental? :----D Maybe i went crazy after i cut my hair 30cm shorter in August....

5 kommenttia:

 1. Varmasti on hyvännäkönen sulla :) Ja jos jätät tyveä vaikka edes hitusen tummemmaksi tai jopa ihan luonnollisen värikseksi niin ei pitäs tuottaa mitään "ongelmiakaan" tuo sen tyvikasvun suhteen :) Go for it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm hyvä idea! Kyl mä varmaan lähden värjään ku ei se oo niin iso juttu :----D Huomenna ehkä haha

   Poista
 2. Vanilje28/11/15

  Jos värjääminen tuntuu liian radikaalilta, niin onhan niitä erilaisia color maskeja, joilla voi sävyttää tukkaa. Ite oon käyttäny KC Professionalin sävyjä vanilla ja pearl vähän vuorotellen, milloin on miltäkin väriltä tuntunut. Noissa on se hyvä puoli, että niitä voi myös sekoittaa keskenään, eli jos vanillasta haluaa vaaleampaa, niin sekoittaa siihen vaikka platinumia mukaan. Toimivia ja samalla hoitavat hiusta. Kyseessä siis sävyttävä tehohoito - ei paljon parempaa komboa voi olla! Ja ei, tää ei ollu mikään maksettu mainos :) http://www.kcprofessional.fi/color_mask.html

  Maskeja on myös biozellillä, niistä oon kokeillu sävyä soft ice, ja sekin on ollu ihan jees. Suosittelen kokeilemaan maskeja ensin, varsinkin jos mietityttää. Oon ite jättäny värjäämisen kokonaan pois ja keskittyny näihin :)

  VastaaPoista
 3. Vanilje28/11/15

  Lisäyksenä vielä, että vaikka sitten päätyisitkin värjäämään, niin maskeilla on helppo ylläpitää väriä ja hoitaa hiuksia. Värjääminen on aika kovaa käsittelyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä!! Oon kans jotain noita testaillut, mutta mun tukkaan ei tunnu tarttuvan mikään :-----D Päädyin itseasiassa ihan värjäämään ja tykkään tästä vaaleammasta lopputuloksesta ihan super paljon!! Pitää kyllä käydä ostamassa noita maskeja käyttöön tän tukan kanssa, että pysyy hyvässä kunnossa :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates