• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

GRANIT IIFinally, edes vähän aikaa liikenee blogille! Maailman tylsin syy, mutta oon ollut erittäin busy viime aikoina, en muista koska oisin viimeksi ollut (vai oonko koskaan) näin kiireinen. Kuten lupailinkin lauantaina, näitä kuvia on viel lisää ja vitsit kuinka tykkään näistä! Oon ihastellut muissa blogeissa viimeaikoina sellaisia tummanpuhuvia asukuvia ja vihdoinkin sain itse sellaiset otettua. Lisää tummanpuhuvuutta toi ainakin se, että kun otin näitä kuvia alkoi satamaan ihan kunnolla..... Sai pelätä kameran puolesta!

Nahkahousut on vihdoinkin kaivettu naftaliinistä ja pakko sanoa, että aina joka syksy ne tuntuu yhtä kivoille sen jälkeen kun ei oo koko kesänä niihin ees koskenut. Ne luo jollain tapaa asuun ihan omanlaisen fiiliksen ja kontrastin, vaikka asu ois muuten ihan vaan all black. Tykkään miten tähän asuun Timberlandit tuo rouheutta ja on vähän yllättävä elementti, monokromisessa kokonaisuudessa. Timbat tuntuu toimivan aika hyvin nahkahousun parina myös. Muutenha tää asu on aika perus setti, eikä keksi pyörää uudelleen.

Tulin tänään takaisin omalle kämpälle noin viiden viikon poissa olon jälkeen, hyvä kun muistin enää että mikä oli oikee rappu :----D Tuntuu jotenkin tosi hassulle olla täällä takaisin, vaikka tää nyt mun koti onkin periaatteessa. Innoissani oon fiilistellyt kaikkia unohdettuja vaatteita ja tavaroita täällä! Nyt on pakko kuitenkin palata opiskelujen pariin, toivottavasti kuullaan taas pian :----D

Laters :---*2 kommenttia:

 1. Mikä kamera sulla on käytössä? :)

  http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olympus pen E-PL7 ja objektiivina 45mm!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates