• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HONESTLY GOOD GREEN SMOOTHIE


En oo ymmärtänyt vihersmoothie hypeä, oon kokeillut pariin kertaan ohjetta jota on aina kehuttu maailman parhaaksi ja sit oon itku kurkussa yrittänyt saada sitä kurkusta alas. Ne on olleet suoraan sanottuna pahan makuisia, mutta ku ei sitä kehtaa kalliita raaka-aineita vetää viemäristä alas. Oon miettinyt että tää on vaan taas tätä hypeä, ettei näistä nyt kukaan oikeesti tykkää. Päätin kuitenkin antaa vielä last-change vihersmoothielle, eli yllä olevalle. 

Tämä on hyvää. Johtuu ehkä siitä että siinä on myös aika paljon hedelmää (tosikko vihersmoothieissa ei kai oo?). Kelasin että vinkkaan teille la-aamua varten tämän ohjeen ja vakuutukset siitä että tää on hyvväää! Salaatin voi korvaa myös lehtikaalilla ja kookosvesi voi olla vain vettä tai sit vaikka soijamaitoa tms. Mut tuntevat tietää, etten syö mitään vain siksi että se ois terveellistä, vaan sen täytyy olla myös oikeesti hyvän makuista. Vielä sadannen kerran, tämä on hyvän makuinen! Kannattaa hurrata blenderillä reippaasti ettei salaatti jää klimpeiksi, koska se voi vähän suutuntuma kokemusta latistaa!

Eipä mulla muuta, raportoikaa takaisin jos testaatte! Ihanaa viikonloppua :---*

2 kommenttia:

 1. Luotan kyllä just tuohon, ettet syö tai varsinkaan kehu mitään vaan terveellisyyden vuoksi, haha ;D Pitää EHKÄ joskus antaa mahdollisuus tälle, sillä mäkään en syö mitään jos se ei oikeasti ole hyvää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sellanen ei oikein ois mun tapaista :------D En taida olla se terveellisen syömisen perikuva..... Kantsii antaa! Varsinkin jos tykkää päärynästä, koska se taitaa tässä olla se hallitsevin maku!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates