• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

I HAVE NOTHING TO WEAR OUTFIT

hello

Mulle ainakin tulee (liian usein) niitä hetkiä, etten vain tiedä mitä pukisin päälle. Nää hetket masentaa ja musta tulee aika turhautunut ihminen, koska pukeutumisen ei pitäs olla näin vaikeaa. Osansa tietty antaa mun itselle asettamat paineet, että pitäs näyttää tyrmäävän trendikkäälle. Joka tapauksessa, näinä hetkinä tulisi muistaa turvautua yksinkertaisiin kokonaisuuksiin. Kuten nahkatakkiin, valkoiseen kauluspaitaan ja pillifarkkuihin. Mustavalkoiseen. Its that simple. 

Ja koska oon liiankin ihastunut tennissukat ja tennarit yhdistelmään, tuli ne lisätä tähänkin asuun! Onko mitään suloisempaa kuin pilkottavat raitasukat? No okei, kissanpennut on suloisempia... :---P

Totesin eilen että en vielä(kään) identifioi itseäni lyhyttukkaisena tyttönä. Vaan sen sijaan nään itseni vieläkin jostain syystä pitkähiuksisena, vaikka onhan se nyt päivänselvää että mulla on lyhyt polkkatukka! Tää ei johdu siitä että mä kaipaisin mun pitkää tukkaa, tai en viihtyis tässä mallissa. Ehkä yksinkertaisesti syy on vain siinä, että melkein koko elämäni mulla on vaan ollut pitkät hiukset, niin on vaikea muuttaa sitä sisäistä kuvaa itsestään? Ja samaan aikaan kun mä katson kuvia musta pitkillä hiuksilla, se tuntuu todella oudolle ja huvittavalle. En voi uskoa että mulla on ollut noin paljon hiusta joskus tai että oon näyttänyt tolta. Oon ihmeellisessä väli-tilassa, jota en itsekkään käsitä. Ehkä mun persoona on pitkätukkainen ja kun ulkokuori ei enää vastaa sitä oon ihan sekaisin identifioinnin kanssa. En tunne itseeni kuvista joissa mulla on pitkät hiukset, saati sitten nää lyhyetkään. Vaikka tää lyhyt malli on ollut mulla nyt reilut 2kk! Kuinka paljon isompi identiteetti kriisi mulla ois jos oisin värjännyt hiukset vaikkapa ruskeeksi :'-------D Tuntuuko kenestäkään muusta tälläseltä? Vai onko tää taas vaihteeksi tätä mun tunteiden ylianalysointia?

Laters! :--*

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, toi nahkatakki ja tiiliseinä on ihan täydellinen yhdistelmä, luo upeen tunnelman näihin kuviin!! ♥ Ja näyttää muuten hirmu kivalta tuollainen siisti ja asiallinen, valkoinen kauluspaita ja sitten reilusti rokimpi, musta nahkatakki. Pakko kuitenkin sen verran olla eri mieltä, että mää en oo oikeen innostunut tosta tennissukkatrendistä :D Musta se näyttää jotenkin hölmöltä, mutta jos se on sun mielestä hyvä, go for it!

  Ja sitten tosta hiusidentiteettidilemmasta... Mulla oli seiskaluokalla (eli monta vuotta sitten) ihan lyhyt poikatukka ja sitten kun sitä aloin kasvattamaan, muistan sen ihmeellisen tunteen, kun tajusi, että mulla on ihan oikeasti aika pitkät hiukset. Ettei oo mikään ärsyttävä välimuoto joka pitää peittää pipon alle tai edes polkkatukka. Vaan ihan oikeasti pitkä tukka. Siihen oli vaikea tottua... Ja nyt viime kuukausien aikana oon käynyt läpi värikriisiä, kun mulla reilut 4 vuotta oli mustat hiukset ja nyt nää on ruskeet/blondit :D Eli et siis todellakaan ole ainut !

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :---) Hah voi olla et oon ainut joka diggailee näitä tennissukkia :----D Ei se mitään! Ja HUH onneks en oo ainut tän kanssa ja voin kuvitella kuinka vaikea toi värikriisi on, jos tää pituuskriisikin on tällänen :'---D Muistan kanssa sen kun oma tukka oli taas for real pitkä, sen jälkeen kun lukion tokalla leikkasin lyhyeksi pitkistä hiuksista, et se oli hämmentävää!

   Poista
 2. Haha, mulla on edelleen pieni identiteettikriisi, vaikka mä leikkasin tukkani polkaksi 1,5 vuotta sitten! :D Girl problems ....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä etten oo sit ainut tän kanssa!! Todellakin girl problems, yritin tätä selittää poikaystävälle ja eihän hän tajunnut mitään tästä asiasta XD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates