• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NOVEMBER INSPIRATION


knitted dresses
black timberlands
layering button ups and turtlenecks
turtlenecks and coats
long bombers
flashy bombers
grey
grey
grey
fake fur in green or blue
up rolled turtlenecks
black and blue
nude palettes
strong eyebrows
graphic bobs


Inspiraatio postauksien kokoaminen on melkeinpä mun lempipuuhaa, koska se on vaan niin inspiroivaa heh! Huomaan olevani täysin koukuttunut poolopaitoihin, voisin hamstrata kaappiin muutaman lisää. Ainakin tuon nuden poolokaulus neulemekon, täydellinen vaate! Myös tummansininen tekoturkistakki kummittelee mun mielessä pahasti. Toinen takkiehdokas on taas täysin erilainen vaihtoehto, nimittäin ylipitkä bomber mallinen talvitakki. Kuinka siisti sellainen olisikaan! Oon myös miettinyt mun hiusten kohtaloa kovasti, en oikein tiedä mitä näille tekisi, koska jotain pitää tehdä. Oon täysin lopettunut syksy-välikausi-takkien käytön, koska talvitakit on vaan niin jees. Ehkä saatan kyllästyä niiden pitämiseen ennen kuin kevät taas tulee, mutta se on sen ajan murhe. Mustat Timberlandit on jotain mitä on _pakko saada_. En kestä kuinka tyylikkäille ne näyttää!! Ehkä jos voitan lotossa. 

Kuinka monta talvitakkia voi hyvällä omallatunnolla omistaa....?

4 kommenttia:

 1. Eksyin sun blogiin äsken Daily Chicin kautta ja pakko oli tulla kommentoimaan että tykkään aivan sikana ja jään todellakin seurailemaan!! Tykkään sun tyylistä älyttömästi ja kun luin ton about-tekstin niin tunnut jotenkin todella samanoloiselta. Ja haha nyt mun on päästävä Marokkoon kun katoin noita sun kuvia! Hyvää loppusyksyä sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vitsit kiitos paljon! Tää kommentti kyl piristi tätä synkkää päivää superisti :----)) Marokkoa kyl voin suositella! Ihan uskomaton once in a lifetime kohde ;---) Ja ihanaa loppusyksyä sulle kans!

   Poista
 2. Superinspo! Ja täällä suunnalla tekis myös mieli hamstrata pooloja : ))

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates