• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OSLO


Jos jotain jään Oslosta kaipaamaan, poikaystävän lisäksi, on se loputtomat kuvausmahdollisuudet mitä kaupungissa asuminen tarjoaa. Jokainen poikkikatu on uusi mahdollisuus, jokainen ovenpieli ja portikongi. Tämä alue on täynnä mitä kauniimpia vanhanaikaisia ja pastellinsävyisiä kerrostaloja ja kuljen täällä ympäriinsä pää pilvissä. En voi sanoa että tämän vuoksi odotan entistä enemmän Norjaan muuttamista, mutta melkein! Melkein :---D 

Se mikä täällä taas on "huonommin" kuin Suomessa on ruokakaupat ja niiden tarjonta. Parempaa on se, että jokainen mesta on aina auki yhteentoista asti illalla, paitsi sunnuntaisin jolloin kaikki on kiinni. Mutta mun järkeen ei mee se, että ostaessa esimerkiksi kanaa on ne rintafileet kilohinnalta halvempia kuin sellaiset suikaleet. Tai sitä, että täällä ei myydä jugurttia tölkeissä kuten Suomessa. Myös kasvis ja kanavaihtoehtojen tarjonta on täällä _erittäin_ suppeaa! Saa olla onnellinen jos kaupasta löytyy kasvispullia/falafelejä ja huh minkä hintaisia ne onkaan. Kanaakin tuntuu olevan tosi suppeasti valikoimissa, verrattuna sitten taas kalaan ja äyriäisiin. Jokaisesta kaupasta saa ostettua koknaisen jäätyneen kalan :---D Menee ehkä hetki ennenkuin totun tähän vaihdokseen, että mitä kaupasta oikein saa. Luulisi että täällä ois suhteellisen samanlaista valikoimaa kuin Suomessa mutta ei. Pitää tehdä gameplan sen suhteen miten pärjään täällä kasvisruokavaliolla. 

Asu on aika tylsä ja arkinen :---P Tältä näytän ns. vapaapäivinä. Tää villapaita on ollut mulla 'pue päälle' listalla jo piitkään, mutta joko poikaystävällä on ollut tummanvihreä villapaita päällä tai mun valitsema alaosa ei oo toiminut tän kanssa, niin se on lykkääntynyt. En oikein osaa yhdistää tätä tummaa vihreää muuhunkuin mustaan. Taidan olla aika heikoilla värien yhdistelemisen suhteen... Veikkaan että tää takki ja nää kiiltonahka chelseabootsit tulee olemaan mun tän talven uniformu! 


Laters :---*

2 kommenttia:

 1. Mä niin haluaisin päästä käymään Oslossa! Däämn oon happy ku löysin sun blogin, oot ihan mielettömän inspiroiva!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen!! Sinne on onneksi aika usein halpoja lentoja ;----) Ja vitsit kiiiiitos!!!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates