• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PINK IT UP


Vaate jota käytän hävettävän vähän, tämä vaaleanpunainen teddy-takki. Auttamatta suloisin vaatekappale minkä mä omistan ja ehkä just siksi niin vaikea vaate käyttää. Honestly saying en muista että oisin tätä vaatetta tänä vuonna käyttänyt kertaakaan. Mutta siitä huolimatta ei oo tullut mieleenkään myydä tätä kirpparilla pois! Oon sitä mieltä että jokainen meistä tarvitsee kaappiinsa jotain näin pehmeää ja vaaleanpunaista. Sanomattakin taitaa olla selvää että tää on ainut vaaleanpunainen vaate minkä mä omistan. Kun tän yhdistää täysin mustaan asukokonaisuuteen, säästytään halinalle-viboilta aika tehokkaasti. Oon pitkästä aikaa (kesän työasu yliannostuksen jälkeen) valkannut kaapista jalkaan puvunhousuja, joku niissä on, mikä saa asun heti näyttämään huolitellummalle ja olemaan enemmän chic. Itselleni uskollisena toki käärin aina lahkeet, tuntuu että jalat näyttää niin paljon paremmille ja pidemmille sillä tapaa. 

Näin kolmen viikon matkalaukkuelämän jälkeen oon tullut siihen lopputulokseen että vajaa 20 kg minkä kanssa matkaan lähdin on aika vähän. Koska mua kyllästyttää niin pahasti ne vaatteet mitkä oon pakannut mukaan ja kaipaan mun omaa vaatekaappia kovasti :'-----D Jotenkin nolottaa myöntää tää! Ei muuten ehkä häiritsisi näin paljon tää rajoitettu vaatemäärä, muttakun siitä ei kovin montaa erilaista asukokonaisuutta saa aikaiseksi! Mä en oo todellakaan sellainen ihminen joka osaa pakata mukaan vaatteita jotka menee kaikkien kanssa, vaan oon tajunnut ottaneeni täysin random vaatteita mukaan, jotka toimii ehkä yhden toisen asian kanssa mikä on mukana. Tässä oon miettinyt kaikenlaisia mahdollisuuksia tammikuussa koittavaa vaihtoa varten. Miten mä saan pakattua mukaan kaiken minkä tarvitsen?? Onneksi oon lentänyt sen verran tiheään tänä vuonna, että saavutin SAS silver tason, mikä tarkoittaa sitä että saan ilmaiseksi kaksi matkalaukkua ruumaan!! Pakkaaminen, pahinta mitä mä tiedän. Mieluummin meen vaikka hammaskiven poistoon. Joka muuten sekin pitäisi hoitaa. 

AINIIN! Biozell kisa on päättynyt, kiitos kaikille jotka osallistui! Onnekas voittaja tällä kertaa oli: anonyyminä kommentoinut Laura! Superisti onnea ja tsekkaa sun maili!

10 kommenttia:

 1. toi sun pinkki turrikka on sairaan magee!! ja superkaunis oot näissä kuvissa, ah. tsemppiä pakkailuihin sulle kovasti :) t. varmasti maailman huonoin pakkaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiiitos! Tää on kyl aika suloinen :-----) haha kiitos sitä tarvitaan!

   Poista
 2. ihana asu, ihania kuvia ja ihana tää päivitetty ulkoasu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥♥ Nää kuvat onnistui kyl tosi kivasti!

   Poista
 3. Söppänä takki! Just ihastelin kangaskaupassa viininpunaista teddykangasta, kun oliskin aikaa ommella :----) Ja voi ei, pakkaaminen = perseestä, joku pakkausassistentti ois kiva :------------D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oivitsit viininpunainen teddykangas=täydellinen kombo!!! Nyt alko houkuttaa sellaisen metsästys :---D Voisin ottaa kyl pakkausassistentin, joka suunnittelis kaikki asut valmiiksi matkaa varten!

   Poista
 4. Anonyymi6/11/15

  toi takki on kyll söpö, mut musta tasapainottaa sitä hyvin! :) mistä noi sun housut on? Itellä on nimittäin kans hakusessa jotku tyylikkäät suorat huosut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta toimii kyl aina :---P Nää tilasin asokselta, alunperin NewLookin! Oon tykännyt näistä kyl paljon :--)

   Poista
 5. Takki on ihan unelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Toi on kyl aika perfecto! :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates