• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

QUILTED JACKET


Mitä takkehin tulee, sitä parempi mitä isompi, rumempi ja oudompi yksilö on. Tai ainkin melkein :----D Oon kehittänyt palavan rakkauden takkeja kohtaan ja enemmän on aina enemmän. Tässä siis uusin takkilöytöni (kirpparilta 1,50€!), liian iso ja ehkä myös aika ruma, mutta juuri sen takia mun mielestä se on perfecto tikattu takki! Nyrkkisääntönä toimii se, että jos takki on ylisuuri ja epäistuva/imarteleva niin alaosa kannattaa pitää niukkana ja kieränä. Vaikkei mua toisaalta haittaakkaan että ihmiset pitäis mua isompana kuin oikeesti oon. Oon pitkään halunnut armeijanvihreää tikattua pidemmän mallista 'kevyt'toppatakkia ja olin aika pähkinöissäni kun satuin tän huomaamaan viimeisestä rekistä kirpparilla. Voi olla että teen tälle vähän kavennustoimia ompelukoneen kanssa jos jaksan. Tykkään tykkään!! Mikä on teidän tuomio, yksinkertaisesti ruma vai niin ruma että se on jo hieno!?

Asu muuten on totuttua mun tyyliä, tykkään siitä miten tää metsurintakki toimii timberlandien kanssa, luoden aika äijämäisen kokonaisuuden. Ruosteenpunainen huulipuna toimii myös. 

Oon niin kamalan kateellinen Suomen Lapille ja kaikille alueille jonne nyt on satanut lunta, koska mäkin haluan!!! Tänään oli aamulla sentään pakkasta, mutta ois voinut mieluusti olla maa myös valkeana. Mieluummin -5 ja lunta kuin +5 ja harmaata. Kuinka paljon iisimpää ois asukuvienkin ottaminen kun lumi loistais valoa. Tänään oli vaihteeksi sellainen kilpajuoksu pimentymistä vastaan näiden kuvien kanssa :----D En tiedä miten ihmiset joilla on vakkari päivätyö pystyy oikeasti bloggaamaan asukuvia, näin opiskellessa se menee siinä sivussa koska aikataulut on aika vapaat. Toinen asia mitä ihmettelen on se, miten ne jotka opiskelee jaksaa tehdä töitä? Taisiis kyl mä oon kans osa-aikaisena työskennellyt paljon opiskelujen ohessa, mutta nyt tän viikon aikana kun oon ollut poikkeuksellisesti töissä joka päivä, niin ei mitään toivoakaan että oisin jaksanut naputella jotain opiskeluja siihen päälle. Nostan hattuu teille kaikille jotka pystyy ylläoleviin asioihin! 

Siitä opiskelusta puheenollen, nyt pitäs for real alkaa naputtelemaan. Laters! :--*

8 kommenttia:

 1. Haha mun poikaystävällä on lähestulkoon samanlainen takki. Tikattu ja ihan samat värit : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa tyylikäs poikaystävä sulla siis! ;----D

   Poista
 2. Anonyymi12/11/15

  Cool takki,sopii sun tyyliin tosi hyvi! :) onks sulla mitää kirppari suosituksia lappeenrantaan? Oon sinne joulun jälkee muuttamassa ja kiinnostais kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :--) Hmm oon lappeenrannassa käynyt tosi huonosti kirppareilla kun tuntuu ettei siellä oo oikein mitään.... Tietty prisman vieressä on kaksi tosi isoo kirpparia, joista varmasti löytyy aarteita jos jaksaa kiertää!! Pitäs itsekkin käydä siellä katsomassa! Keskustassa on myös yksi, mutta en millään muista sen nimeä.... samalla kadulla kuin se leffateatteri!

   Poista
 3. Tykkään! Sekä takista että koko asusta :) terkuin toinen takkilover ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! Takit on kyl parhaita ;----)

   Poista
 4. Siis eihän toi rumaa ole nähnytkään, ihan sairaan siisti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha hyvä! :----D Mietin että tästä takista varmaan voidaan olla montaa mieltä!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates