• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

REMOVING DOUBT // SPONSORED VIDEO


Hymy. Voittaa taidokkaimmankin meikin ja kampauksen mennen tullen, tehden kantajastaan puoleensa vetävän ja kauniin. Hymyilevät ihmiset vaikuttaa avoimilta, hyviltä tyypeiltä ja jokin heissä saa meidät haluamaan olla heidän seurassaan. Se hymy tarttuu. Mutta hymyileminen ei ole aina niin yksinkertainen juttu.


Mulle kouluaikoina kauhunhetkiä oli ne koulukuvauspäivät kun se kuvaaja yrittää maanitella sua antamaan hammashymyn. Sitten jos sen vahingossa erehtyi kameralle väläyttämään, piti jännittää monta viikkoa, että eihän se vaan valinnut juuri sitä kuvaa kotiin lähetettäväksi. Uskoin pitkään näyttäväni hamsterille jos hymyilin suu auki! Olin myös epävarma hampaistani, vähän vinksalleen jääneet alahampaat ja vuosien oikomahoidot lapsuudessa olivat tehneet oman tehtävänsä hampaiden esittelyn välttämiseen. Ehkei uskoisi, mutta mulla oli hyvin vahva alapurenta, mitä on hoidettu monia vuosia lapsuudessa. 

Myöhemmin oon saanut kokea niin juurihoidot kuin myös paikkaukset ja hammaslääkärissä käynti on ollut melkein kuin harrastus. Mun hampaat ei oo koskaan olleet ne parhaat, vaan erinäisistä vaivoista on kyllä kärsitty. Ei ihme jos hampaat on olleet aina vähän arka paikka. Eikä mun hampaat vieläkään oo täydelliset, kaukana siitä! Hampaiden hoito on erityisesti viime aikoina ollut mulle tosi tärkeää, koska oon tajunnut että nyt jos koskaan on se hetki panostaa niiden hoitamiseen, ennen kuin on liian myöhäistä. Kohokohta on se, kun hammaslääkäri toteaa hampaiden olevan hyvässä kunnossa, koska näin ei oo aina ollut. Usein on saanut vain niitä pahoja uutisia. Tiedätte kuitenkin sen jännityksen hoitokertojen välissä kun et tiiä miten hammashoitosi oikein sujuu? 


Uskon että ison vaikutuksen on tehnyt hampaitteni kuntoon se, että oon vaihtanut sähköhammasharjaan. Tiedän monia joiden mielestä sillä harjaaminen on epämiellyttävää, mutta viikon käytön jälkeen siihen on tottunut niin hyvin, että tavis harjalla harjaaminen tuntuu vaikealle. Yllätyin kuinka paljon puhtaammalle suu tuntuu sen jälkeen kun käyttää sähköhammasharjaa. 

Oral B on tuonut markkinoille ensimmäisenä sähköhammasharjan Bluetooth tekniikalla, joka muun muassa kartoittaa harjausrutiinisi, muistuttaa hammaslangan käytöstä ja kertoo kun on aika vaihtaa harjaspäätä. Tämän lisäksi se poistaa epätietoisuuden siitä miten hampaasi voivat lääkärikäyntien välissä. Mun mielestä tää kehityssuunta on jotain mitä on kaivattu jo pitkään ja rehellisesti sanottuna oon aika innoissani tästä! Esimerkiksi mulle loistava ominaisuus tässä harjassa on se, että se varoittaa kun harjaa liian tarmokkaasti, mitä mulle tapahtuu turhan usein... Tsekakkaa alla oleva video, joka osaa paremmin kertoa tästä tuotteesta kuin minä!
Mietittekö, että tieto lisää tuskaa? Mun mielestä epätietoisuus on tuskaa ja koska ne hampaat jotka sulla on, on ainoot mitkä tuut koskaan saamaan, niistä pitää pitää huolta. Sitä ei ymmärrä kuinka keskeisessä asemassa hampaat on kaikessa, ennen kuin niiden kanssa on ongelmia.

 Sponsored Post  

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates