• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

UNDERNEATHVuosisadan keksintö, pukekaa trikoo-poolopaita college paidan alle! Kerrospukeutumista parhaimmillaan mun mielestä. Ei niin hallitseva yksityiskohta, mutta sitäkin vaikuttavampi! Kun valkkaa alaosaksi samaa sävyä poolopaidan kanssa, syntyy illuusio pidemmästä vartalosta. Ainakin hameen ja korollisten nilkkureiden kanssa tää on musta tosi kiva yhdistelmä. Varsinkin kun värimaailma pysyy hillittynä, ei kokonaisuus oo liian ylitseampuva tai kokeileva, jos on vähän nössömpi pukeutuja niinkuin minä. 

En tykkää sukkiksista yhtään, koska ne valuu ja ne menee rikki, mutta nää sukkikset mitkä oon Lindexiltä ostanut on toimineet niin hyvin että kehtaan niistä teille vinkata! Nojoo kyllä nää vähäsen voi valahtaa, jos ei kisko tarpeeksi korkealle, mutta ei pahasti. Ja nää ei mee rikki! Yksi pari mulla on säilynyt käytössä varmaan monta kuukautta, kun normaalisti sukkahousut on kerta käyttö kamaa. Yhdet henkkamaukan sukkikset hajosi siinä kolmannen käyttötunnin kohdalla kun 'normaalisti' kiskoin niitä naistenhuoneessa takaisin jalkaan. Vaikka paljaat kintut hameen kanssa on aina se kivoin vaihtoehto, niin ei nää mustat ohuet sukkikset oo pahat! Varsinkin läpikuultavina ne on musta aika kivat jopa! Yhdistettynä mustiin nilkkureihin ja korkee vyötäröiseen mustaan alaosaan, tulee alakropasta heti 10cm pidempi. Sitä jos jotain mä ainakin kaipaan. 

Nyt on pakko mennä laittamaan safkaa, oon unohtanut täysin syödä tänään. Oonko ainut jolle käy näin? :------D (edit: toimitus huomauttaa että kun sanon "laittamaan safkaa" se tarkoittaa että menen lämmittämään mikrossa kaupasta ostettua valmista tomaattikeittoa) Laters :--*


2 kommenttia:

 1. Anonyymi28/11/15

  ei hele mikä idea :333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha apua en tiiä onks tää positiivinen vai negis kommentti :-----DDD Kiitti anyways!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates