• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

HAIR TALK


Kaikki alko siitä, että mä päätin vihdoinkin uskaltaa lähteä värjäämään tätä tukkaa vaaleammaksi. Iloitsin tässä postauksessa sitä 'lopputulosta'. Mutta jos tuntee mut, niin voi jo aavistaa että ei se nyt ihan siihen jäänyt. Nälkä kasvaa syödessä ja sitä rataa. Ton yhden värjäyksen jälkeen oon sattanut tehdä tälle tukalle yhtä jos toista, mukaan lukien kaksi värinpoistoa/vaalennusta/miksi niitä nyt kutsutaankin. En kehtaa ees kertoo mitä kaikkee oon suorittanut poppatansseista päälläseisontaan, että ollaan tässä ylläolevassa ja siinä oikeassa lopputuloksessa XD Jos vertaa tohon ekan värjäyksen jälkeiseen tilanteeseen niin onhan tää nyt noin 23580275 kertaa vaaleampi. Kuviin tätä oikeeta sävyä on tosi vaikea tallentaa, usein tää näyttää melkein valkoiselle/platina blondille ja melkein sitä tää onkin. Täysin tasavärinen tää tukka ei oo, en sitä itse omaan tukkaan, joka lähtötilanteessaankin oli hyvin monisävyinen, pysty tekemään. En ehkä täysin sävytöntä tukkaa haluakkaan. Tummemmat kohdat on sävyltään vielä vähän lämpimiä, kaikista vaaleimmat kohdat taas nätin tuhkaisia. Niinkuin johonkin postaukseen kirjoitinkin, että tää taitaa olla mun uusi harrastus. Vaihdon siitä ettei oo värjännyt tukkaa ollenkaan siihen että yrittää ylläpitää kylmää blondia on aika iso! Ja just ton mun puuttuvan hiusvärjäys historian takia, en tiiä yhtään mitä mä teen suurimman osan ajasta haha...

Hetki menee kyllä että tähän vaaleuteen tottuu, meinaan joka kerta kun nään peilin/avaan snäpin tai yksinkertaisesti näen itseni jostain, vähän järkyttyä tästä vaaleudesta! Vitsit, tykkään tästä kyllä ihan superisti! Onneksi oli rohkeutta lähtee kokeilemaan, vaikka yhdessä (keltaisessa) vaiheessa manasin itsäni että miksi lähdin tällätavalla riskeeraamaan. Mikään ei onneksi oo lopullista. Kuvat on muuten otettu mun uudella kalansilmä-runkotulppa objektiivilla! Johonkin piti veronpalautukset sijoittaa, niin mikä olis parempi kuin joululahja itselle? Siksi mun nenä näyttää normaalia isommalle.... Oon myös huomannut että näiden hiusten kanssa, näyttää mun silmät oikein intensiivisen sinisille! 

Tänään oli viimeinen (ikinä) tentti täällä Lappeenrannassa, mikä tarkoittaa nyt vahvasti sitä että tää ajanjakso mun elämästä alkaa olla taputeltu. Tänään myös tapahtui muutto pois tästä kämpästä, mun viidennestä asunnosta Lappeenrannassa. Aikansa kutakin. En oo oikein ehkä vielä sisäistänyt sitä, että nyt tää on tässä. Koska muuten mulla ois varmaan vähän haikeempi olo. Tai ehkä mä oon vaan valmis siirtymään eteenpäin, seuraavaan kappaleeseen. 

//

Some hair talk! I have quite radically changed my hair over these past few weeks. First phase was this and i gotta say that it wasnt enough. I get easily carried away and well that happened with my hair too. So after many (too) many attempts of achieving the right colour, including two bleachings, we are finally here! This is the final result, i promise! And i just love it :-----) 

2 kommenttia:

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates