• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NOVEMBER OUTFITS


Marraskuussa oon käyttänyt mustia polvista revittyjä farkkuja, Timberlandeja ja poolopaitoja. Enemmän pitäisi käyttää hameita! Pukeutumisen 'yksitoikkoisuuteen' vaikutti paljon se, että mun vaatekaappi on levittäytynyt kolmeen eri osoitteeseen ja aina kaikki on väärässä paikassa muhun nähden :--D Yllätin itseni sillä että oon pystynyt pitämään asukuvat mukana marraskuun ajan, koska onhan tää nyt ollu aika pimee kuukausi. Mukaan mahtuu yllättäen kaksi juhla-asuakin, mitä ei melkein koskaan saa ikuistettua. Molemmat on kyl ihan lemppareita, vaatteiden kannalta! Tää kuukausi on kyl mennyt niin nopeaa, en voi uskoa että kuun alussa olin vielä Norjassa. Siitä tuntuu olevan jo ikuisuus aikaa. 

Mun lempparit tällä kertaa on nro 8, 10 ja 15! Viiteentoista ois kyllä pitänyt saada kivemmat kuvat. Mitkä on teidän suosikit? 

//

In November i have clearly beenr eaching for my black ribbed jeans, Timberlands and turtlenecks. I should wear more skirts!! The reason why my outfit game has been so simple and repeating itself is that my wordrobe is currently spread to three different addresses and everything is of course always at the wrong place compared to me....  I have suprised myself that i have been able to keep up with the outfit posts during November, since it has been really dark in Finland thsi month (as usually). And i have even managed to capture two party outifits to the collection, which is rare! Mainly because i never party haha... 

This month has passed so so fast, i cant believe that in the beginning of November i was still in Norway. It seems to have happened a century ago. My favourites this month are 8, 10 and 15! Its a shame that i couldnt manage to get better photos for number 15. What are your favourites?

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ykkönen on kyl ehkä mukavin asu päällä ikinä!

   Poista
 2. Oon ihan ihastunu noihin kaikkiin asuihin!! Löysin sun blogin Annin blogin kautta ja olin heti ihan myyty sun tyylitajulle. :D ja tolle sun polkalle, se näyttää niin hyvälle (itekki tekis mieli leikata mut en oo ainakaan vielä uskaltanu) mut siis ykköslempparit asuista olis ehkä 1,10 ja 15 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä kiiitos!! Mäkin jännäsin tosi pitkään tän polkan leikkaamista, et uskallanko ja mitä jos sitten kaduttaa.... Mut hetkeekään ei oo kaduttanu ja ei tee mieli kasvattaa enää pitkää takaisin, vaan meinaan lyhentää taas joulun jälkeen! Toivon että tää tuo mulle enemmän asennetta haha

   Poista
  2. Mua mietityttää eniten se miten mun tukka sitten asettuu siihen polkkaan, että taipuuko edestä jotenki hassusti yms.. Enkä jaksais laittaa sitä hirveen paljon aamuisin. Laitatko sä paljon sun tukkaa esim. suoristatko usein vai näyttääkö se luonnostaan noin hyvältä? :)

   Poista
  3. aa se tietty on oma juttunsa sitten! Mulla on aivan piikkisuora tukka luonnostaan, et mä vaan harjaan ja se on siinä :----D Et mulla tää on maailman helpoin sen takia, kun ei oo yhtään taipuisa, niin ei sitä tarvi miettiä ollenkaan. Et luultavasti jos on vähän taipuisa tukka pitkänä niin olettais sen olevan sit enemmän taipuisa lyhyenä kun se on ns kevyempi? Toisaalta sellaset laineet on tosi kivat lobissa, mitä mä aina yritän välillä sit itselle väkertää haha.... Et mitä mä teen tukalle on lähinnä vain kuivashamppoon ja suolasuihkeen laittamista, kun kaipaan tekstuuria!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates