• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SNOWSaapppaat ja siniset farkut on kokonaisuus mitä en uskonut päälle pukevani, jotenkin se tuo mieleen liikaa yläaste ajat ja sen aikaisen muodin....? Mä kuitenkin imen inspiraatiota ja vaikutuksia asuihin kuin sieni, joten ei oo ihme että tääkin asu pääsi mun 'have to try out' listalle! Pakko kai se on myöntää, että oon trendien suhteen aika helposti aivopestävissä. Ei mee kauaakaan kun mun silmä on tottunut johonkin, mihin ensin suhtauduin epäilevästi. Ostin myös ne uudet OTK saappaat! Kaipasin korollisia ja näissä on just sopivat, tukevat ja mukavat korot jokapäiväiseen käyttöön. Bongasin nää omaksi onnekseni H&Mltä alennuksesta vain 15eurolla! Nää joutuu pukemaan jalkaan kuin sukat, koska varret on niin tiukat :------------D Eivätpähän ainakaan ala valumaan heti. Saappaissa on kyllä sitä jotain, ne nostaa heti itseluottamuksen uudelle tasolle!

Lumi, kuinka paljon kivemman näköisiksi se saa nää kuvat!! Ilman tota lunta, ois nää ehkä maailman ankeimmat, harmaimmat ja tylsimmät asukuvat haha... Nää on muuten viimeiset asukuvat Lappeenrannasta, todennäköisesti ikinä. Tästä lumesta ei oo tietoakaan täällä Porvoossa, taitaa olla että valkoinen joulu jää vaan haaveeksi. Joulusta puheen ollen, postailen alkuviikosta vielä normaaliin tapaan, mutta joulun pyhät vietän joululomaa, jossei kamala intohimo postailemaan syty!

//

OTK boots and blue jeans is a combo i didnt think i would ever wear. Somehow it reminds me of secondary school times and the fashion back in the days...? Anyway this outfit ended up on my have to try out list, since i saw it somewhere and it looked stunning! I can be quite easily brain washed when it comes to fashion and trends. These OTK boots are new, a sale find from H&M! I was graving for a heeled pair and the heels in these ones are just perfect for all day use. And finally i have a pair, which is so tight that it will actually stick up when walking. 

I love the effect snow makes to these photos! Without it these would be maybe the worlds most boring, grey and sad outfit photos haha... I think these will be the last ever outfit photos in Lappeenranta. Now i am back in Porvoo and there is no sign of snow... I think we wont have a white Xmas this year, which is a bummer. Talking about Xmas, i will be posting normally before it, but i think ill take a Xmas holiday for couple of days during the Xmas holidays. If i dont get super insipired to write about something!

4 kommenttia:

 1. noi saappaat!! 😍 huikeet! ihana korko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Nää on kyl ihan lempparit :---))))

   Poista
 2. Siis tähh, vaan 15 euroa?? Aika löytö! Pitääpä käyä kurkkimassa jos Oulunki hmltä löytyis ja meniskö ne vielä päällekki :D multa löytyy kyl matalavartiset otk-saappaat mut korollisissa on aina sitä jotain. Ihana asu jälleen kerran, simppelillä asulla ei voi mennä pieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo!! Aikamoinen löytö et kantsii käydä tsekkaas :---D ja tosiaan suosittelema sukkis taktiikkaa koska ei nää sillai suoraan vetämällä menis mulle ainakaan päälle! Oon niin samaa mieltä että kirkollisissa on just sitä jotain. Kiitos! :--))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates