• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SPORTY CLASSICS


Vaihteeksi päällä jotain muuta kuin poolopaitaa ja ylipolvensaappaita! Voitto! Ihastuin peruuttamattomasti tähän Rita Oran suunnittelemaan Addun swetariin, että pakkohan se oli tilata itselle. Oonkin jo jonkin aikaa haaveillut 'perinteisestä' Adidaksen college paidasta, joten tää tuli vastaan kuin tilauksesta. Pitkään oon myös fiilistellyt sporttisen ja klassisemman tyylilajien yhdistelemistä, kuten tässä asussa swetari ja kauluspaita, sikarihousut ja lenkkarit. Sain myös vihdoinkin otettua käyttöön tän kamelitakin tälle talvelle. Miksi tähän meni näin kauan? Tää kombo on kyl omaan silmään super kiva!

Oon koko päivän jumittanut keittiössä leipomassa herkkuja jouluksi! Parasta melkein joulussa on nää pitkät päivät keittiössä, kun voi unohtaa kaiken muun kuin leipomisen ja väsäämisen. Mulle leipominen on jotenkin erittäin terapeuttista, voisin tehdä sitä päivät pitkät. Edellinen suuruudenhullu yritys oli kesällä, kun halusin järjestää kesäjuhlat lauantaina. Pääsin töistä kotiin perjantaina siinä ennen viittä ja siitä asti leivoin johonkin yö kahteen, koska kaikki piti saada valmiiksi ennen aamua. Ja mainittakoon, että menussa oli vähän enemmän tavaraa kuin yksi kakku :------------D Täältä voi kurkkaa kuvia mitä oli tarjolla! Anyways, pian pitäs jatkaa taas leipomista. Onneksi pystyn olemaan ihan lomalla lomalla opintojen suhteen, muutamia juoksevia asioita vaihtoa varten tosin pitäisi vielä hoitaa. Ehtiihän sitä. 

Mitäs mieltä ootte asusta, jatkoon vai ei!? 

//

Oh well finally wearing something else than turtlenecks and otk boots! Victory! I fell in love with this Adidas sweater by Rita Ora, and yes had to get it for myself. I have been grawing for one for a long time, so this was an answer to my prayers! I really like the combo of sporty and classy clothes, like here the sweater and sneakers plus the white button up and cigar pants. And i finally managed to wear the camel coat, why did it take so long? I like this outfit a lot, what about you?

16 kommenttia:

 1. JATKOONN!! Tää kuvastaa kyllä aikalailla täydellistä yhdiselmää mun silmissä :D Ja nuo hiukset on kyllä pirun hyvän väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaa jes!! Tää on kyl aikalailla perfecto munkin mielestä! Nää on!!! Ihme etten onnistunut näitä tuhoomaan kun itse lähdin näitä hiuksia säätämään :------D Vaik onhan nää vähäään epätasasen väriset, kun alkujaankin oli niin eriväriset...

   Poista
  2. No ei kyllä kuvista ainakaan huomaa mitään häiritsevää epätasasuutta! :D

   Poista
  3. haha no ehkei tai sit oon liian tarkkaan tuijotellut omaa tukkaa :-----D Tuskin kukaan muu sitä huomaa ees kuin minä!

   Poista
 2. Super hyvännäkönen asu!! Ja toi tukka = täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikää kiiitos!! <3 tää tukka on kyl omaankin mieleen tosi kiva :---)

   Poista
 3. Tosi ihana yhistelmä, tykkään ! Muutenki ihana blogi sulla, löysin nimittäin tän juuri ja kyllä, jään lukijaks :) Ihanaa joulunaikaa sulle!

  http://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiitos kiitos ja tervetulloo!! Täshä ihan punastuu :---D Ihanaa joulunaikaa sullekkin!!

   Poista
 4. No jatkoon! Upeus ♥

  www.fashionvariable.com

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo mustan ja beigen yhdistelmä! : )

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Tosi kivalta näyttää toi sporttisen ja klassisemman yhdistelmä! Ja ihan täydellisen pitunen toi takki :-)

  http://greetingsfromhilla.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään :--) Joo tää takki on just hyvä, vaikka oonkin tälläinen vähän lyhyenpuoleinen :---D

   Poista
 7. Hei ihana asu ja adidas vaan toimii aina! Ja muutenkin, tykästyinsun blogiin! :)

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!! Addu toimii kyl aina :--P

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates