• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

WHITE WALLEhkä paras kombinaatio pitkään aikaan; hattu + poolovillapaita + otk saappaat. Tää pitkä villapaita on mun viimeisin suosikki vaate (aina kun saan uuden vaatteen, tulee siitä hetkellisesti ainut vaate mitä käytän) ja se on about täydellinen! Juuri oikea pituus, paksuus, kuviointi ja täydellinen poolokaulus. Tää on parasta mitä otk saappaiden kanssa voi mun mielestä päällensä pukea, olemalla tyylikäs, mutta samalla ihanan rento.  Otk saappaat ja tää villapaita luo myös illuusion kapeammista jaloista kuin mulla oikeesti onkaan haha... Vitsit tykkään näistä äidin nappaamista kuvista, kerrankin oli valinnanvaikeutta mitkä pääsee kuvitukseksi! Oli jo aika pimeää kun näitä kerettiin ottamaan, mutta valkoinen seinusta toi super paljon lisävaloa kuviin. Suosittelen testaamaan jos tarvitsee vähän valosuutta kuviin, muttei halua käyttää salamaa. 

Mä oon viettänyt mun viimeistä (todennäköisesti ikinä) viikonloppua Lappeenrannassa. Tuntuu omituiselle, että tässä sitä nyt ollaan jo loppusuoralla. Viikonloppu on mennyt todella mukavasti nukkuessa, opiskellessa ja hiusten kanssa leikkiessä. Mulla käy aina niin että se nälkä kasvaa syödessä ja eihän tietenkään se (näissäkin kuvissa näkyvä) blondi-aste riittänyt alkuunkaan. Tällähetkellä ollaan aika paljon vaaleempana ruudun toisella puolella ja todelliset aseet on otettu esiin keltaisuutta vastaan taisteltaessa. Pakko myöntää, että vitist tää tukka tuntuu kivalle nyt! Jos haluutte sneak peekkiä niin Instagrammista löytyy todistusaineistoa! Näistä hiuksista on jo melkein muodostunut harrastus mulle, sen verran nähin on nyt aikaa ja ajatuksia uhrattu XD Mä niin helposti luiskahdan aina sinne 'obsessed' puolelle kaiken kanssa. 

Nyt pitäs palata takaisin tieteellisten artikkeleiden maailmaan.Ihmelliseen sellaiseen. Oon tässä viime aikoina kahlannut reippaat 20 sellaista lävitse, mikä ei nyt ihan koko aikaa oo ollut kovin nannaa. Tän päivän piristys oli kuitenkin se, kun forecaa stalkatessani totesin että on hyvät mahdollisuudet saada se oikea valkoinen joulu!!!! 

//

Maybe the best combination of clothes; otk boots + long turtleneck sweater + hat. This long sweater is my lates favourite and i have been wearing it non stop. Its at the perfect lenght, thickness, pattern and the turtleneck is also on point! I think something like this is the best thing to wear with otk boots. They somehow also make my legs look skinnier than they actually are and i aint complaining about that haha. I like these photos, which my mom took, so much! The white backround helped a lot, since it was about to get too dark to take these photos. 

This has been the last ever weekend at my uni-town and it feels a bit wierd. Cant beleive that this time period is soon to be over. I have been spending my weekend sleeping, studying and playing with my hair. When it comes to me, it wasnt so hard to guess that the state of blond hair i had would be enough. So atm i am lookin a lot more lighter than in these photos! Oh i love my current hair so much, its light and cool toned (have been having a battle against the yellow tones) and just looks like me! If you wanna see a sneak peek, you should check my Instagram! This hair has become already a hobby to me, when you think of all the time and effort i have invested in it... I so easily get obsessed with things. 

Now i should get back to studying aka reading some scientific articles. During the last weeks i have read over 20 articles and i can tell you it hasnt been so fun as it sounds! Anyway, my day jsut got a bit lighter since i figured out that there is a solid chance to get a white Xmas after all! Dont ask how many times i have been hitting the refresh button on local weather website XD

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten kiva kombo! Nyt kyllä tartten ittelleni kanssa tollaset kengät, ne on vaan niin upeet hah :-D

  http://justchilling-v.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitti!! Nää on kyl tosi kivat kengät, en tiiä miksen ennemmin oo näitä osannut käyttää :----D Bongasin että H&Mllä oli alessa vähän samantyylisiä saappaita!

   Poista
 2. Upee asu! Sun neulemekko on täydellinen! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Tää on kyl just hyvä munkin mielestä :---))))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates