• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 INCREDIENT MUFFINS


muussaa 1 banaani
lisää 2dl kaurahiutaleita ja sekoita
lisää 3rkl hunajaa/maapähkinävoita
paista 200asteessa 20min

Sain joululahjaksi Virpi Mikkosen, Kiitos Hyvää Pikaruokaa keittokirjan. Oon täysin rakastunut! Mä oon ehkä ollut se, joka vannoo sokerin ja rasvan, sen perinteisen leivonnan nimiin ja vannon osittain vieläkin. Oon palloillut vege ja vegaani ruokavalion reunoilla nyt ehkä vuoden, en tosissaan sitoutuneena mihinkään tiettyyn ruokavalioon vaan tekemällä parempia ja eettisempiä ruokavalintoja, joskus useammin joskus harvemmin. Tää kirja on aivan täydellinen mulle, ihmiselle joka ei jaksa vääntää keittiössä ruokaa montaa tuntia normaalina päivänä ja joka kaipaa helppoa ja yksinkertaista, mutta hyvää ruokaa. Oon muutaman jutun ehtinyt tästä kirjasta kokeilla, kuten nää banaanimuffinssit! Nää on hyviä!! Ei tietenkään samalla tavalla hyviä kuin tuplasuklaamuffinssit, mutta omalla tasollaan ihan naurettavan hyvää mutustettavaa. Ja naurettavan helpot tehdä. 

En nyt oikein tiiä miten nää ruokajutut tänne muotiblogiin oikein uppoaa, mutta jos teillä on kiinnostusta ruokajuttuja kohtaan tai ylipäätänsä mitä mä ajattelen ruuasta, niin huutakkee hep!

4 kommenttia:

 1. Hep! Kokeilin kesällä sitä sun raakakakkua ja nam! Muutki kuulostaa niin hyviltä minkä reseptejä oot jakanu c:: ettzä lisää vaan kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! yleensä mun ohjeissa on takuu hyvästä mausta :----D

   Poista
 2. Nyt on niin helppoa ohje, että pakko kokeilla asap. Kaikki aineetkin löytyy jo valmiina. :) Käytitkö itse noissa hunajaa vai maapähkinävoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyl hyvä, kun aina löytyy melkein ainekset kotoa! Itse käytin vain hunajaa, koska ei ollut maapähkinävoita kotona. Ens kerralla kokeilen varmaan laittaa molempia!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates