• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 WAYS TO WEAR: OTK BOOTS

Päätin lanseerata uuden (tällä hetkellä tää taitaa olla kyl ainut) sarjan blogiin! Ideana on antaa kolme erilaista tapaa käyttää jotain tiettyä vaatetta, asustetta... Oon bongannut tälläisiä juttusarjoja parista blogista ja inspiroiduin niin paljon, että halusin itsekkin lähteä tähän mukaan. Sen sijaan että, julkaisisin jokaisesta asusta oman postauksen tätä sarjaa varten, ajattelin koota menneistä/uusista asukokonaisuuksista kolmikkoja, teeman ympärille. Toisaalta jokainen näistä asuista on myös erikseen esiteltynä blogissa. Jos teillä on mitään toiveita mitä voitaisiin tässä käsitellä, antakaa palaa! Ekana 'teemana' ylipolvensaappaat. 


WHAT:
Mulle henk koht ylipolvensaappaat on olleet vähän hankala asuste käyttää asuissa. Muiden päällä saappaat näyttävät äärettömän hyville. OTK saappaat on parhaimmillaan silloin kun ne oikeesti on reippaasti yli polven, sopivan kireät pohkeista ja reidestä, joko tolppakorolla, piikkikorolla tai ilman. Piikkikorolliset OTK saappaat on naisellisuuden ruumistuma, kun taas tolppakorolliset on käytännönläheisemmät ja käyttöystävällisemmät. Materiaalina lemppari tällä hetkellä on mokka, mutta miksein mattainen nahka toimisi myös. Väreinä musta ja nuden sävyt!

HOW:
Keväällä, syksyllä ja kesällä saappaat toimivat parhaiten hameen/mekon ja paljaiden jalkojen kanssa, talvella menee asiat vähän monimutkaisimmiksi... Sukkikset ja mekko, takuuvarma kombo. Itse en oikein osaa käyttää otk-saappaita hameen kanssa, liian monta osaa asussa yhteensovitettavaksi haha. Mekko taas on helppo yhdistää saappaisiin ja kokonaisuus on erittäin huoleton ja chic.

Toinen vaihtoehto on farkut, niin farkkusiniset tai mustat. Farkkusiniset saattaa kuullostaa riskaapelille vaihtoehdolle, mutta yllättävän toimiva ainakin mustan yläosan kanssa. Mustat farkut ja mustat bootsit, ei voi mennä pieleen ja yläosana toimii melkein mitä tahansa.


WHERE TO BUY:
Omani bongasin H&M:ltä alennusmyynneistä, H&M:n lisäksi Nellyllä on ollut loistava OTK-saapas valikoima tänä vuonna. Vielä ei oo liian myöhäistä hankkia omaa paria täksi talveksi! Itse ainakin ootan niitä keväisiä kelejä, jolloin voi hylkää sukkikset kotiin ;--)

//

How to wear otk boots? Best options in my opinion are with dresses or with blue or black jeans!  

6 kommenttia:

 1. Oi kiva postaus sarja idea, todella kivasti toteutit tämän!:) Itse en ole löytänyt vielä niitä omia ylipolven saappaita, yritin havitella noita samoja saappaita kuin sinulla kuvissa, mutta olin liikkellä liian myöhään ja ne oli jo myyty loppuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee ihana kuulla!! Ähh harmi ettet enää saanu näitä, nää on tosi hyvät jalassa :--d Veikkaan että HMlle tulee samantyyppistä kyl jossain vaiheessa uudelleen!

   Poista
 2. Ihana postaussarja!! Ja noi on kyllä niin ihanat noi sun saappaat! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kiitos! Tää idea on kyl mustakin tosi kiva :---)

   Poista
 3. Melkein koko viime kevään, kesän ja syksynkin vielä mietin, että uskallanko yhdistää OTK-saappaat paljaisiin jalkoihin mekon, hameen tai shortsien kanssa. Noh, en uskaltanut ja nyt kaduttaa :D Tänä vuonna kyllä ehdottomasti kokeiltava, näyttää niin hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh onneksi kevät tulee pian niin pääset testaamaan! Mäkin venailen jo niitä kelejä, että tarkenee paljain kintuin saappaiden kanssa :---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates