• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

ADDICTION



Ostin taas yhden poolopaidan, joten kai tässä voitaisiin puhua jo addiktiosta. Tää nyt sattuu olemaan se täydellinen harmaa pitkä poolopaita, joka on pumpuliakin pehmeepi ja niin. Ja tää oli vain 149 kruunua. Harmaa on varmaan mun lempiväri tällä hetkellä. Tunnen oloni niin omaksi itsekseni ja kotoisaksi harmaassa. Musta on toinen tälläinen väri (ylläri ylläri), mutta se saattaa olla mun kalpeelle naamalle välillä aika kova kontrasti. Väreistä puheenollen, mun mielestä tää vaalean harmaa ja vaaleansininen toimii aika kivasti yhdessä. En oo pitkään aikaan laittanut päälle mitään värillistä alaosaa, niin siniset farkut tuntuu jotenkin luksukselta. Oon jumittunut mun mustiin pillifarkkuihin niin pahasti, että ne hajoaa varmaan pian. 

Jumitan muutenkin aina samoissa vaatteissa. 

En tiiä mihin nää viikot oikein täällä katoaa. Kai sitä on niin paljon tekemistä koko ajan, että aika kuluu. Nytkin to do lista pursuaa kaikennäköisestä aktiviteetistä, eikä aika tunnu riittävän mihinkään. Ongelmaan vois ehkä olla ratkaisu se, etten nukkuis niinä mun luentovapaina päivinä yli kymmeneen joka kerta.... Tuntuu että mua vaivaa kaamosmasennus. Siitä huolimatta, ihanaa viikonloppua! 

//

I have to admit that i am addictet. To turtleneck sweaters i mean. Bought a new one again, but it is the perfect grey long simple swetaer. And it was on sale! I love grey at the moment, it just feels like my colour the same way as black does. Black sometimes might be too harsh for my light figures though. I also like the combo of light blue denim and light grey, in this outfit. What do you think? 

I have been wearing my black skinny jeans so much lately that blue jeans feels like a luxury! I always end up stuck in the same clothes day after day. 

7 kommenttia:

 1. Pooloneuleet on parhautta <3<3 Ei niitä oo liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on !! Ei niitä voi olla liikaa :'----D

   Poista
 2. Anonyymi22/1/16

  Ihana!! Onko mistä ostettu?:)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu jälleen kerran! Ja näyttää kyllä tosi hyvältä light wash denim yhdistettynä vaaleaan harmaaseen :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! Mäkin tykkään tästä värikombosta :-----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates